Kako Inlay Wood u tlu

To je uobičajeno da uložene drveta u tlo kako bi stvorili drveni granicu za uređenje okoliša , kao što su cvjetne gredice , malčiranja područja oko stabala i rubova nogostup . Pejzaž drveta , željezničke veze i ostale drvene objekte varirati u veličini , tako kopanja tlo i stavljanjedrvo će neznatno odstupati ovisno o tome što prigovoriti ste using.Things što vam je potrebno Pretraživati ​​kolje Pretraživati ​​Gudački Screenshot lopata ili ruke lopata
nagovarati
pokazati više Uputstvo Screenshot
1

Stavite drvo komada na terenu gdje planirate ih inlay . Uzmite si vremena kada to učinite. Provjerite jeste li ih tamo gdje ih želite .
2

Mjesto ulog na svakoj strani drva i na svakom kraju . Kravata žice na udjele stvoriti obris drveta . Pažljivo izvadite drva i stavite ga sa strane za sada .
3

iskopati tlo unutar niza lopatom za veće površine ili ručno lopata za manje površine . Kopaju rupu kao duboko kao što želitedrva na odmor u zemlju .
4

Stavite drvo u rupi . Ako to ne budite dovoljno duboko , uklonite drva i kopaju područje dublje . Ako ste kopali preduboko , dodajte prljavštine natrag u rupu .
5

popuniti praznine između drva i zida rupe s prljavštinom i paket prljavštinu u rupu snagovarati da se osigura drva .

Konjska snaga Zahtjevi za430 John Deere Baler

John Deere odavno narod najveći proizvođač osobnih , poslovnih i velika industrijska i vrtnih traktora , sortiranje i baliranje . John Deere predstavio izvorni 430 i vrtnih traktora davne 1984 s dizelskim motorom . Pružanje optimalne konjskih snaga z

Více >