Home & Garden >> Dom i vrt >> Landscaping & Outdoor Building >> dvorište održavanje >> Content

Dvorište Work Savjeti

Neki ljudi gledati prema naprijed dvorište rad kao neka vrsta terapije koja ublažava posljedice stresa . Za druge ljude ,ideja što da rade u vrtu je dovoljno da uzrokuje stres . Bez obzira na vrstu koju stane u , možete napravitirad sigurnije i učinkovitije slijedeći neke jednostavne savjete i savjeta. Lopata Jastuk

Yard posao koji zahtijeva kopanje u blato s lopatom stavlja dosta pritisak na nogama . Neki jastuk može značajno smanjiti probleme povezane s ponavljajućim pokretima stopala protiv lopatom . Kriška dva mala komada vrtnog crijeva dužini tako da je svaki komad može slajd preko rubova lopatu oštrice na obje strane ručke pružiti jednostavan i lagan jastuk .
Nesiguran kosilicu

Ako primijetite titraj u vašem kosilice , isključite stroj i pregledajte kotače . Najvjerojatniji uzrok klimatav kosilice jelabav vijak koji možete učvrstiti s ključem . To jednostavno rješenje za problem će spriječiti vaše računalo od ostavljajući vas s limitom travnjak koji je napustio u potrazi čupav .
Raking lišća

posao raking listovi će potrajati puno manje svog vremena , ako vam omogućiti lišće na počinak na travnjaku za neko vrijeme . Tijekom vremena , vjetar rasipa otpalog lišća iz svog dvorišta u potpunosti ili protiv ogradama ili zidovima . Najbolje vrijeme da uzmu grablje je kad majka priroda stvorila gomile koja bi prikupljanje da velika zbirka otpalog lišća mnogo lakše .
Učinkovito navodnjavanje

izabraonajbolje doba dana kako bi se povećala učinkovitost zalijevanje travnjaka . Više voda će ispariti iz vrha tlu prije nego što je imao priliku da potone do korijena tijekom vrućina . Možete smanjiti učinke isparavanja zalijevanjem ranije tijekom dana , kadatemperatura nije tako visoka, apovjetarac je mirnija .

Električna oprema i alati

Možete štite leđa odabirom dvorište opremu pokreće elektromotor ili zamjenu plin alate sa svojim električnim kolegama . Većina alata i opreme koji rade na struju su lakši i stoga lakše držati i raditi od onih na plin . Odlazeći s lakša alata možete napraviti svoj dvorište rad produktivniji i da će biti lakše na svojim mišićima .


od:http://vrt.98905.com/landscaping-outdoor-building/yard-maintenance/1016097866.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.