Kako isključiti navodnjavanje

navodnjavanje se koristi u mnogim dvorištima osigurati vodu za travu , bilje i cvijeće , kada kiša je oskudna . Mnogi od tih sustava za navodnjavanje su na timere , dok drugi rade ručno . Međutim , bez obzira na to kako sustav funkcionira , s vremena na vrijeme možda ćete morati isključiti brzo . Da biste to postigli , potrebno vam pristup ventila za zatvaranje i kontrola . Upute Screenshot
1

Pronađite izvan slavinu na strani kuće ako imate jednostavan vrt navodnjavanje crijevo ili pljusak crijevo za vrt . Potražite na poklopcu na terenu , ako imate profesionalni sustav za navodnjavanje . Pokrovnu ploču skriva hitne zapornim za sustav .
2

Okrenite kuću izvan pipa s desne strane, u smjeru kazaljke , zatvoriti ventil i zaustaviti protok vode . Okrenite polugu udesno na hitnoj ventila za zatvaranje profesionalnog sustava .
3

Idi na kontrolnoj ploči , ako imate profesionalni sustav za navodnjavanje . Ploča se uglavnom nalazi na vanjskom zidu ili samo unutar garaže .
4

Potražite gumb na kontrolnoj ploči s oznakom " off ", " Rain " ili neka varijacija na dva. Pritisnite gumb za isključivanje sustava , tako da to ne bi raditi dok ne postoji protok vode kroz cijevi .

Stihl pile Specifikacije motora

Stihl pile koriste zaštićene single- cilindarski dvotaktnih motora koje su dostupne u više različitih veličina . Veličina i snaga motora koji se koriste u Stihl pila definirani od strane pomaka, moždanog udara i otvorom na motoru . Light Duty Stihl

Více >