Kako odčepiti skočni Sprinkler Head

Automatski sprinkler sustavi su korisne za održavanje travnjaka zali bez puno posla traži od vas . Većina sustava osloniti na sprinkler glave koje su skrivene u travnjaku ; Tlak vode uzrokuje ih se pojaviti kada su u upotrebi , osiguravajući datravnjak je uzimajući zali ravnomjerno . Pop-up prskalica glava lako može postati začepljen sa prljavštine i krhotine , međutim, što će negativno utjecati na distribuciju vode . Unclogging pop - up prskalica glave pomaže u održavanju sustava obavljanje optimally.Things što vam je potrebno
vlažna krpa Srpski Wire ili noža
Zaštitne rukavice
blagim deterdžentom
bijelog octa

Prikaži više uputa
1

Podignite sprinkler glavu iz zemlje . To je na proljeće, a trebao podići lako .
2

Obrišite sprinkler glavu vlažnom krpom kako bi uklonili nečistoće i prljavštinu s njega . To samo po sebi često će odčepiti sprinkler glavu .
3

Umetnite tanku žicu ili vrh oštrica noža u sprinkler glave istjerati sve krhotine koje se zaglavi unutar čep za navodnjavanje glava . Budite oprezni da ne oštetiti glavu i da se ne rezati sebe . Nosite rukavice ako koristite nož .
4

Twist sprinkler glavu , ako se još uvijek začepljen i ispustite ga u otopini toplom vodom i sapunom . Također možete pomiješati tople vode s bijelog octa u pola i pola rješenje da pomogne razbiti tvrdokornih nečistoća iz sprinkler glave . Bijeli ocat je blago kisela i razbija prljavštinu .
5

Isperite zaslon filter ako vaš prskalica glava ima jedan . Zajebi glavu prema natrag i testiranje sustava za vidjeti ako je prskalica raditi opet .

Najbolje cilindra kosilice

Nisu svi cilindra kosilice su isti . Određeni modeli nude posebne značajke koje će vam pomoći da postigne vrhunske rezultate rezanja i subolja vrijednost za svoj ​​novac od drugih . U stvari , neke od najboljih izvođačkih cilindra kosilice su po cije

Více >