Home & Garden >> Dom i vrt >> Landscaping & Outdoor Building >> dvorište održavanje >> Content

Kako premijer Moj Hoover Pump

Hoover crpnih sustava čini razne centrifugalne i end - usisavanje centrifugalne sustava pumpi za vodu za industrijske , komercijalne i za navodnjavanje . Kada se instalira, i nakon što je servisiran ,pumpa se mora premazati prije nego što je trčanje ( osim akoje jedinica samousisna ) . Priming pumpa za vodu uključuje uvođenje vode do pumpe za istjerati zrak koji je zarobljen unutra. Svaka zraka koja je ostala u crpki će djelovati kao blok na struju water.Things morat ćete
kantu Screenshot vode
kliještima ( ako je potrebno) Screenshot Lijevak
< br > Prikaži više uputa
1

Spojite struje crpki , ali ne okrenuti crpku na .
2

Napunite kantu s vodom . Koristite čistu vodu kako bi se spriječilo bilo krhotine od začepljenja pumpe . Ako crtanje vodu iz slavine , nekavoda teče na trenutak kako bi bili sigurni bilo hrđe prisutni u skladu vode se isprati prije punjenja kantu .
3

Otvorite ulaznu cijev crpke . Konzultirajte priručnik pumpe za konkretne upute za model pumpe da se pripremaju . Neki sustavi će zahtijevati da secijevi dovoda vode biti isključen , zahtijevaju korištenje kliještima .
4

Napunite ulazne cijevi na pumpu s vodom koristeći lijevak i brzo okrenuti pumpu . < br >
5

Ponovno spojite ulazne cijevi , ako je potrebno , i gledati izlaznu cijev pumpe . Kada voda počne teći ,pumpa je premazan .


od:http://vrt.98905.com/landscaping-outdoor-building/yard-maintenance/1016098013.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.