Home & Garden >> Dom i vrt >> Landscaping & Outdoor Building >> dvorište održavanje >> Content

Vrste snijeg lopate

Zimi donosi snijeg i lopatom , što može biti teško na tijelu . Proizvođači bi različite vrste lopatom smjestiti samo o svima . Prije nego što kupiti lopatu za snijeg lopatom , što bi trebali znati o različitim vrstama snijeg lopate i kako svatko će utjecati na način na uklanjanje snijega sa šetnje i prilazni putevi . Snijeg Pusher

Snijeg pushers su trebali gurati snijeg . Neki snijeg pushers imati kotače , što ga čini lakšim za guranje snijega . Neki imaju kašičica obliku glave ili stan glavu s ručkom za guranje snijega bez kotača . Pusher snijeg lopate ne bi trebalo koristiti za branje gore snijeg i kreće na novu lokaciju . Kliznog lopatama su lako na leđima , ali zahtijevaju nogu i snagu ruku na korištenje .

Ergonomska Lopate

Ergonomska lopate imati stan lopatnog glavu i grbave ručku . Bend omogućuje netko stajati uspravno i podignite lopatu ne saginju . Ove vrste lopatama su različitih duljina ručke zadovoljiti zahtjeve Visina onima koji će koristiti lopate . Ova vrsta lopatom ne stavi pritisak nadonji dio leđa , kada branje gore snijeg , ali ne zahtijeva nogu i ruku snage za korištenje .
Aluminijske Lopate
< p > Aluminij snijeg lopate su napravili s ravnim lopata glavi ili je lopatica u obliku glave . Aluminij je lagan . Lopatice imaju različite dužine ručke i različite dužine lopatu glavama . Aluminij snijeg lopate su dobri za svjetlo uklanjanje snijega . Lopatice će zahtijevati ruku , nogu i leđa snagu za korištenje .

Čelik snijeg lopate

Steel snijeg lopate su teške i morate vaditi obliku ili stan lopatom glave . Te lopatama su dobre za kretanje velike količine snijega , alilopata ne osjeća kao da dobiva teže s korištenjem nakon vremena . Čelika lopata je trajnije od aluminijske lopatom , ali netko tko koristi ovu lopatu treba imati dobar gornji dio tijela snagu .


od:http://vrt.98905.com/landscaping-outdoor-building/yard-maintenance/1016098033.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.