Problemi s Stihl Leaf puhala

tijekom jeseni , mnoge kuće smeta lišće koje pada sa stabala na njihovu imovinu i okupljaju se na svom travnjaku . Stihl list puhala može vam pomoći u rješavanju ovog problema bez potrebe previše truda na Vašoj strani . S vremena na vrijeme , međutim , problemi mogu nastati s Stihl list puhala da ga se spriječilo da djeluje učinkovito . Biti u stanju identificirati probleme koji se javljaju sa svojim list puhala vam omogućuje da uštedite vrijeme kada je u pitanju popravka , tako da možete brzo vratiti na posao na travnjak . Začepljen Air Filter

Tijekom vremena, Stihl Leaf blower je filter zraka može postati začepljen sa prljavštine i drugih nečistoća . Začepljen filter zraka može uzrokovati smanjenje puhala je snage motora , kao i povećanje potrošnje goriva . Osim toga ,Stihl list puhala može biti teško pokrenuti ako je filter zraka prljav . Za čišćenje filtra , okrenite puhalo je prolazna gumb na "OFF" i uklonite vijke koji drže poklopac filtera na mjesto . Pažljivo obrišite svu vidljivu prljavštine ili ostataka okružuje filter . Neki Stihl list modeli puhala može imati pre-filter, koji bi trebao biti uklonjena iz filtera i očisti sa toplom vodom i sapunom ili drugim nezapaljivi čišćenja proizvoda . Akosama filter zaprljan ili oštećen , zamijenite ga s odobrenim zamjenski filter . Postavite predfilter natrag preko filtera nakon što je suše i vratite poklopac filtera tako da je osiguranje u mjestu s vijcima .
Istrošene svjećica

je zajednička zasvjećice na Stihl list puhala na istroše nakon sati korištenja i utjecati na izvedbu puhala je . U principu , Stihl preporučuje zamjenu svjećicu svakih 100 sati rada . Međutim , neke svjećice može zahtijevati zamjenu prije oznake 100 sata zbog štete od začepljen filter zraka, korištenje slabije goriva ili siromašne mješavine goriva ili trčanje puhala bez punog protoka goriva . Prilikom zamjene svjećicu na Stihl list puhala , budite sigurni da sigurno gurnuti utikač svjećice na terminalu , jernepritegnuti između svjećice i terminala za paljenje priključak može uzrokovati požar tijekom rada . Osim toga , budite sigurni da odaberete pravu veličinu svjećicu kako bi se osiguralo da sestane je kao lagodan moguće .
Čudno Idle Ponašanje

Neki Stihl list puhala povremeno može pokazati čudno ponašanje u praznom hodu, što može uključivati ​​motor ide dalje , dok je besposlica ilimotor ima loše ubrzanje kada se uzima iz načina rada u praznom hodu. U većini slučajeva , puhalo je karburator zahtijeva prilagodbu za rješavanje tih pitanja . Ako puhala , motor se zaustavlja, a to je u praznom hodu, početi s karburator u standardnim postavkama , što zahtijeva dva puna okreta praznom hodu vijkom ( LD) . LD onda mora biti uključen otprilike pola okreta u smjeru kazaljke na satu kako bi se osiguralo da semotor će nastaviti raditi u načinu praznom hodu . Akomotor doživljava loše ubrzanje , početi s karburator u standardnoj izvedbi i okrenuti LD otprilike pola okreta u suprotnom smjeru kako bi poboljšali puhala je ubrzanje jer izlazi iz mode u praznom hodu.

Prljavi zrak za hlađenje Dotok Screenshot Screenshot

Stihl Leaf blower -a otvori za zrak za hlađenje spriječiti funkcije od pregrijavanja . To nije neuobičajeno , međutim, da su ulazi postati začepljen sa prljavštine i krhotine , apuhala je u upotrebi . Ako primijetite da je vaš list puhala je pregrijavanje , ispituje se otvori za zrak za hlađenje kako bi se vidjelo jesu li prljavi i čisti daleko bilo prepreka s toplom vodom i sapunom . Izbjegavajte korištenje oštre čišćenje pri čišćenju prilaza , jer za čišćenje s jakim aromatičnim uljima poput limuna ili bora mogu biti zapaljivi . Budite sigurni da se obrišite svu vlagu iz čišćenju prilaza prije uporabe puhala .

Kako rastopiti ledeni pločniku

zima sa sobom donosi gorke temperature , snijega , bljuzgavice i leda . Kada voda skuplja na nogostupima u zimi , to se brzo pretvara u led i može uzrokovati ljudi klizanja i pada . Širenje led topi proizvoda pomaže u borbi protiv učinaka zaleđenim n

Více >