Home & Garden >> Dom i vrt >> Landscaping & Outdoor Building >> dvorište održavanje >> Content

Kako Rješavanje problema Ryobi RLT30CD

Ryobi jezajednički naziv moći alata za vaše radionice , vrtu i oko kuće . RL T30CD jeniz trimer koji je dizajniran kako bi odsjeći korov i staviti završni dodir oko rubova travnjak - košenje posao . Trimer koristi tanki plastični liniju ili niz na dnu koji bičevima okolo po visokoj stopi od brzine . Niz kriške kroz korov i travu bez napora i dobar je dodatak svojim krajobraznog alata . Rješavanje problema male probleme prije nego što se donese trimer u servis . Upute Screenshot
1

zamijeniti svjećice i pokušati pritompumpicu pregršt puta akotrimer neće početi .
2

Očistite poplavljenom motor uklanjanjem svjećice i okretanjem trimer parupa je ukazao na terenu . Pomaknite čok za The Running Man simbol i povlačiti kabel 10 do 15 puta .
3

Cut duži travu od vrha do dna umjestoobrnuto , ako je trava umatanje oko niza kućište i vratilo trimera . Također , pokušajte ga okreću punim gasom za više snage .
4

podmažite rezanje niz sa silikonom . Pritisnite dolje na osovinu i povući više van ili ga izvadite iz kalema cijelosti i natrag ga ako je linija ne napreduje .
5

Pronađite praznom hodu vijak na karburator . Smjeru kazaljke na satu , ako je vaš motor počinje , traje i ubrzava , ali neće u stanju mirovanja .


od:http://vrt.98905.com/landscaping-outdoor-building/yard-maintenance/1016098089.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.