Home & Garden >> Dom i vrt >> Landscaping & Outdoor Building >> dvorište održavanje >> Content

Što je Orange Tubular Yard gljiva

? Stabla i biljke u mnogim dvorištima često dobiju narančastu cjevasti gljiva . Ova gljiva je uzrokovana bolest hrđe i najčešće pogađa smreke i crabapples . Iako ova bolest je ružan , to obično ne uzrokuje trajno oštećenje biljke ili stabla . Identifikacija

Hrđa su bolesti uzrokovane gljiva Gymnosporangium , koji zahtijeva Borovica završiti svoj ​​životni ciklus . Snijeta obično razvijaju na biljke kao narančaste spore mase . Tijekom vrućih ljetnih mjeseci , određene biljke zaražene gljivicama hrđe razvijaju naranča , cjevasti spore izrasline .

Simptomi

Dok gljive rđa ne uzrokuju trajne štete za domaćina stabala , Postoje neke simptome povezane s tom bolesti . Lezije na grane drveća , grančica ili voća često razvijaju kao posljedica bolesti hrđe , kao i unakaženja zahvaćenog stabla i naranče cjevaste spore izraslina . Rano pad lišća i zakržljalost može dogoditi .
Kontrola

Fungicidi se preporučuje za kontrolu gljivica snijeti, u krajoliku . Primjena fungicida su najučinkovitije ako i dalje dok se simptomi povuku . Obratite se lokalnom produžni ured za savjet o kontroli gljiva hrđe u svom dvorištu .


od:http://vrt.98905.com/landscaping-outdoor-building/yard-maintenance/1016098149.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.