Zeleni travnjak Insekti

Zelena insekti često nasrtati travnjake i teško kontrolirati , jer oni su u mogućnosti da brzo kretati . Kukci zaraženosti često uzrokuju oštećenja koja utječe na pojavu travnjaku . Vrste

Caterpillars poput pada sovice se obično nalaze u trave i grmlja . Ovaj zeleni crv obično vidi tijekom vrućih i suhih ljetnih mjeseci i hladnog i vlažnog proljetnih mjeseci . Zeleni skakavci su posebno štetni za travnjak trava . Grasshoppers hraniti na travu , bilje, povrće , pa čak i korov . Listnu uš jemaleni , zeleni kukac koji se hrani travom lopatice . Zaraza ubija dijelove trave , uzrok kukci hraniti kod zdravih trava.

Simptomi

gusjenice napraviti rupe u travi , koje rastu kao gusjenica dosegne zrelost . Zelena frass na travi jepokazatelj gusjenica zaraze . Grasshoppers hrane se travom , što uzrokuje propadanje u velikim mrljama . Listnim lisne uši se hrane travom lopatice sisanjem iz biljne sokove , pretvarajući ih žuta . Na kraju ,trave pretvara zapušten itrave polako umire .

Kontrolne

Ručno branje gusjenice iz kontrole trave svjetlo zaraženosti . Insekticida se preporučuju za teške pošasti . Grasshoppers često kontrolirani s mamcima i insekticida . Listnim lisne uši često su eliminirani od strane prirodnih grabežljivih insekata i insekticida . Kemijsko suzbijanje preporučuje kada je šteta je znatna .

Koji su Crv Štetočine u mom Evergreen Busha

? Evergreena su osjetljivi na određene štetnika koji utječu na zdravlje i izgled stabla . Ukrasne evergreena se obično koriste u uređenje dizajn za svoj oblik , svijetlo zelene boje i veličine . Evergreena osigurati živica ili hlad , a prednost pred

Více >