Home & Garden >> Dom i vrt >> Landscaping & Outdoor Building >> dvorište održavanje >> Content

Kosilice motora Zapremina

Razumijevanje kako snaga kosilica motor dobiva ocijenjene vam daje bolju ideju o tome što točno kupujete kada se uspoređuju kosilica u trgovini . Raseljavanje motor pruža kapacitet spremnika za gorivo damotor troši u jednom ciklusu vrtnje motora radilice . Većipomak je ,više snage da sekosilica pruža u rezanje . Ocjena Standardni

Počevši od 2007kosilica industrija prebacio proizvoda snage ocjene iz KS, motor pomaka . Ovaj pomak mjeri količinu goriva koja postoji unutar cilindra pri izgaranju , koji se mjeri u kubičnim centimetrima ili cc . Ovo mjerenje omogućuje lakšu usporedbu , jer snaga motora je pod utjecajem veličini motora i konfiguraciji .
Motora Veličina Mijenja raseljavanja

većeveličine motora na kosilice ,veći pomaka će biti . To je zato što je motor cilindar će biti veći , sagorijevanje goriva na više svakog ciklusa radilice . Međutim , potrošači bi trebali shvatiti da je motor zapremnine odnosi samo na kosilica s pogonom na plin . Električni kosilice pokrenuti na potpuno različite motore i izvor energije .
Problema

motor zapremnine po ciklusu motora trebao ostatiisti. Akokosilica čini se da je konzumiranje više goriva brži , onda postoji pukotina u skladu goriva . To bi trebao biti identificiran i fiksna odmah . Gorivo može zapaliti na vrući motor i izazvati požar .


od:http://vrt.98905.com/landscaping-outdoor-building/yard-maintenance/1016098369.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.