Lily sorti za Specijalnost Cut cvijet Uzgajivači

Ljiljani su popularni specijalitet rezano cvijeće . Oni rastu kao osamljeni cvijet na stabljici , pojavljuju se u punom bojom ili u pjegavim ili više boja i cvatu od žarulja posađenih u vrtovima diljem SAD-a od svibnja do rujna. Uzgajivači prodati ljiljane za cvjećare za daljnju prodaju , kao cvjetnim aranžmanima ili prodati po stabljici . Ljiljani suall-time klasika i omiljeni cut cvijet za svadbeni buketi i ukrasiti nijedne tablice na posebne događaje i tijekom blagdana . Calla Lily ( Zantedeschia aethiopica )

truba obliku calla ljiljan prikazuje cvijeće u nijanse u rasponu od bijele do zlatno - žute , ružičaste do tamno - ljubičaste . Jedan calla ljiljan gomolja proizvodi od 10 do 30 cvjetova . Calla ljiljan pruža vinogradara i cvjećari s velikom povratku na ulaganja . Divovski gomolj žarulja prinosi bilo gdje od 10 do 30 cvjetova .
Đurđice ( Convallaria majalis )

đurđice matične medvjeda desecima mirisnih cvjetova . Njegova " plačući " držanje posuđuje staromodna prijenosu elegancije i milosti . Uzgajivači prodati proizlazi da cvjećare kako bi se poboljšala cvjetne prikazuje i svadbeni buketi .
Orijentalni ljiljani ( Lilium auratum )

Dok njihovo ime i povijest proizlazi iz Azije , žarulje koriste uzgajivača u Sjedinjenim Američkim Državama i Kanadi za orijentalne ljiljane dolaze iz Nizozemske , Novog Zelanda i iz država unutar Northwestern SAD . Zreli žarulje su prilično veliki , obično 4-9 cm širine . Orijentalni ljiljani obično nose osamljeni cvijet . Neki izlučivati ​​korijene izproizlazi da apsorbiraju vodu, hranjive tvari i podržati biljku . Latice orijentalnih ljiljana se zna da se rotor i odrezak , ili su speckling zajedno interijerima latica , dodajući da je sorta posebnih svojstava . Kao i na peruanskim , orijentalni ljiljani sufavorit za uzgajivače što dugo godina prodavača na cvjećare koristiti u cvjetnim dizajnom i bukete za uslugu, kako svakodnevno , kao i posebne prigode .

Kako rastu bebe gladiola žarulje

Dječji gladiola ( gladiola Byzintinus ) nosi ljubičastu , magenta ili bijele cvjetove na 3 metra visokih stabljika . Vrtlari u USDA bilja srčanost zone 7-9 može uživati ​​ovaj cvijet kaotrajnica , a vrtlari u hladnijim mjestima mogu iskopati biljne l

Více >