Jeste Night - cvijeće u cvatu Ovisno o Suncu ?

Biljke cvatu prema specifičnom biologije svake vrste , a vrijeme je potaknuta različitim ekološkim i unutarnjeg stanja . Mnogi cvjetovi cvatu samo jednom i cvijeće otpasti , dok drugi otvaraju i zatvaraju tijekom različitih doba dana . Cvijeće koje cvatu noću i bliski tijekom dana nazivaju " nyctinastic . " Te cvijeće su obično svijetle boje s jakim mirisom , koji pomaže privući oprašivače u mraku noći . Razlozi za Noć Blooming

punu funkciju cvijeta je privući oprašivače , koje pomoći u reproduktivnom ciklusu biljke koje nosi svoj ​​pelud s drugim cvijećem . Oblik cvijeta ,boju , miris , pelud i nektar svi su dizajnirani kako bi privukli određene oprašivanju stvorenja na biljke . Biljke koje cvatu noću obično se oprašuju palicama , moljaca i glodavaca koji su se noćne životinje. Do zatvaranja tijekom dana ,cvijet čuva svoj ​​pelud od vjetra i drugih insekata , spremanja za noć kada se otvara na poželjnim oprašivača .

Okidači Srpski Srpski

okidač zabiljke u cvatu ovisi o pojedinom biologije i uvelike varira između biljnih vrsta . Za noćne cvatnje biljaka ,smanjenje temperature ili svjetla , ili povećanjem vlage su okidači za otvaranje procvat . Biljka može osjetiti iste okidače , iako inverzni , zatvoriti na kraju noći , ili može imati unutarnji ritam koji ukazuje na vrijeme zatvoriti . U većini biljaka ,kombinacija tih aktivira se ono konačno vodi tvornicu za otvaranje ili zatvaranje svoj ​​procvat .
Uloga
Sunca

Za mnoge noći - cvjeta cvijeće ,sunce jevažan čimbenik u cvatu ritmu i reproduktivnog ciklusa . Sunce daje svjetlo i toplinu , a također utječe na količinu vlage u zraku . Osim toga , sve biljke su ovisni o suncu za fotosintezu ,proces u kojem biljke proizvode energiju .

Okoliša Nepravilnosti

Neke biljke zahtijevaju vrlo specifične uvjete u cilju u cvatu , dok drugi cvjeta pod više oprašta niz uvjeta . Da bi se izazvala cvjeta u zatvorenom prostoru ili u pejzažima je teško s nekim biljkama , jer je lukav da oponaša prirodni okoliš dabiljka zahtijeva cvasti . Biljke mogu održavati naizgled savršeno zdravlje , ali ako nedostaje određeni okidač neće uspjeti cvasti .

FazeHibiscus

Hibiscus cvijeće su odmah prepoznatljivi za mnoge ljude po njihovim velikim, bujnim cvjetovi u jarko crvene, bijele papira ili kanarinac žuta . Moguće je da raste hibiskus unutra i vani . Ako želite uživati ​​u zdravim hibiskus biljke oko svoje kuće

Více >