Trebam se premjestiti svoje Daffodills Ovo proljeće . Kako ću to učiniti ?

Najbolje vrijeme za preseliti svoje narcise je u proljeće , nakon što su cvjetovi nestali ilišće počinje da se smeđa . Kao i kod bilo kojeg cvijeta izrasla iz žarulja , čak i nakon što je cvijeće umrijeti ,zeleno lišće ulaže žarulju , to tereti se za sljedeću godinu cvatu . Pomicanje biljka , ališće je još uvijek zelena predstavlja rizik za sljedeću godinu cvijeća . Ako ne možete čekati doklišće pretvorio smeđa , pokušati omogućiti biljne osam tjedana nakon što su cvijeće umro prije preseljenja . Ako morate to učiniti što prije , presaditi odmah nakon cvjeta umrijeti , prije nego što proces punjenja begins.Things što vam je potrebno
Spade
Prikazati više uputa
1

kopaju do narcisa . Umetnite lopatu u tlo , koliko god ide , onda polako ga povući natrag . Izrežite sve na putu oko biljke na ovaj način , omogućujući o radijusu od šest inča . Nježno povucite biljke iz najnižeg dijelastabljike , to easing iz zemlje oprezno . Nemojte ukloniti prljavštinu iz lukovice .
2

iskopati rupu u tlu gdje želite svoje narcise . Rupa treba biti dovoljno duboko kako bi se prilagodili žarulje i dio stabljike koji je bio pod zemljom prije , i dovoljno širok za smještaj žarulje i zemlju koja se još uvijek zaostali na njih .
3

Stavite biljku u rupu i napunite ga s tla . Lagano umetnite lopatu u nekoliko točaka kako bi setlo riješiti i ukloniti sve zračni džepovi . Suzdržavam tlo čvrsto s rukama ili s leđa lopate .
4

Voda biljka temeljito .

Jeste Asters Otrovne za pse ?

Istraživanje biljke koje mogu biti štetne za pse jetežak zadatak , pogotovo ako ste u istraživanju asters . Ne samo da postoje 180 vrsta u Aster roda , ali i druge cvijeće ima astra u svojim uobičajenim imenima . Ako planirate vrt - ili u panici na

Více >