Kako rastu po jedan cvijet u mali lonac

Ne morate vrt uživati ​​u mirisu svježe cvijeće u jutarnjim satima . Lončić može kući mali cvijet koji raste u zatvorenom prostoru , a to je korisno ako vam se svidi cvijeće , ali imaju ograničenu količinu prostora . Cvijet je takođerzamišljen dar prilikom posjete bolnicu . Uzgoj jedan cvijet u malom loncu nije komplicirana i samo zahtijeva malo strpljenja i ustrajnost da se biljka thrive.Things što vam je potrebno Srpski potting tla
žarulja vlakana
topiv u vodi gnojiva
Screenshot Prikaži više uputa
1

popuniti mali lonac tri četvrtine punu sa zemljom . Izbjegavajte punjenje dalje od toga , jercvijet žarulja zauzima prostor i sama previše tla uzrokuje prelijevanje . Tlo iz svog vrta ne mogu imati odgovarajuće hranjive tvari kako koristiti potting tla iz staklenika .
2

Push sloj žarulja vlakana u tlu ćete se sadnja cvijeća žarulja u.

3

vlažiti žarulja vlakna pod slavinu .
4

Stavite cvijet žarulja u svježem potting tla u kontejner , pritom ga u bulb vlakana sve do vrha žarulja je malo ispod ruba lonca .
5

Vodapot dobro . Lonac bi trebao biti samo crpe toliko viška ciklusa vode kroz tlo i izlazi u tanjur takocvijet ne utopi .
6

Stavite lonac na suncu najmanje četiri do šest sati a dan osim ako upute za svoj ​​specifičan žarulja preporučiti i manje od toga .
7

Navlažite tlo redovito kako bi se osiguralo da se ne isušuje . Osjetite tlo svakodnevno vidjeti ako je to potrebno zalijevanje .
8

oploditi tlo svakih nekoliko tjedana u skladu s uputama na pakiranju gnojiva . Topiv u vodi gnojiva obično daje najbolje rezultate .

JeWhite Fuzzy Rast Pokriva Azalea Bloom Normal

? Azaleas ( . Rhododendron spp. ) prikazati ogromnu raznolikost , uz neke dosežu visinu do 8 inča i drugih visokih i do 20 metara . Njihovi truba obliku cvjeta su dostupni u gotovo svim bojama osim True Blue . Bez obzira na razne rastete , međutim ,

Více >