Home & Garden >> Dom i vrt >> Plants, Flowers & Herbs >> Cvjetni Osnove >> Content

Kako biljke rastu u rotirajući bubanj

Biljke i cvijeće donijeti svijetle lišće i boje u krajoliku i napredovati u oba inground i kontejnerskih sadnje . Dok mnogi vrtlari odlučiti za tradicionalni lonci i posude za svoje biljke , snalažljiv i kreativni vrtlari koriste niz neočekivanih recikliranih robe za sadnju . Ako imate stari , smrdljivo rotirajući bubanj iz komposta ili betona miješanja , koristite ga kao slobodan alternativne cvijećem . To je ono što vam je potrebno
organski kompost
Vrt ilovasta
tresetnica
Vermikulit
Drveni blokovi, čips ili cigle
gnojiva
pokazati više Instrukcije
< br > 1

posaditi cvijeće ili biljke sredinom proljeća da im daju punu ljeto raste . Pomicanje rotirajućeg bubnja na stranici s jakom suncu i dobrom protoka zraka. Okrenite bubanj na kraju , s otvorenom stranom prema gore .
2

Ispunite donju polovicu bubnja s blokovima od drva , opeke ili drva da se do sobe , umjesto da ispuni cjelokupni bubanj sa skupim tlu . Drvo i opeka i pruža mjesto za uhvatiti vodu i čuva biljke od sjedenja u blatnom tlu nakon sadnje .
3

Stvaranje potting mix s 1 dio organske komposta do 1 dio vrta ilovača ili 1 dio treseta mahovine na 1 dio vrta ilovače i 2 dijela vermikulitom. Ti miksevi pružiti odvodnje , prehrana i zadržavanje vlage za biljke lončanice . Dodaj 5-10-10 zrnati gnojivo za više prehranu . Ispunite gornju polovicu bubnja s ovom smjesom .
4

sade cvijeće i biljke prema vašim željama . Stavite sunčane voli biljke , poput mame i nevena , u sunčanim područjima i dopuniti vole sjenu ljubice i jaglaca u sjenovitim područjima . Koristite penje bršljan ili nasturtiums za Vininga , ukrasni rast na strane bubnja .
5

Voda biljke s 2 centimetara vode svaki tjedan kako bi se tlo vlažno . Dajte biljkama sve namjene topiv u vodi gnojivo svaki mjesec tijekom ljeta .


od:http://vrt.98905.com/plants-flowers-herbs/flower-basics/1016099342.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.