Kako biste dobili osloboditi od Bubbles Potopljeni cvjetnih aranžmana

potopljeni cvijet aranžman jelijep način za prikaz i istaknuti najbolje cvjeta u sezoni . Voda u čaši veliča zamršene pojedinosti o svakom cvijetu . Nažalost ,vodu i veliča bilo mjehurića koja se lijepi za latica ili stakla . Ako postoje ružne mjehurići u vašem potopljenom cvjetnih aranžmana , prazan i napunite posudu da se riješi them.Things što vam je potrebno
Gumene rukavice
Liquid jelo deterdžent Srpski destilirane vode
pokazuju Više Upute Screenshot
1

staviti na par gumenih rukavica . Rukavice će zaštititi spremnik od ulja na ruke .
2

ukloniti sadržaj potopljenog cvjetnih aranžmana , i izlijte vodu .
3

Operite interijera i eksterijera u staklenu posudu sa sapunicom . Male čestice prljavštine na unutrašnjosti spremnika može zarobiti mjehurića . Da biste dobili osloboditi od mjehurića zraka koji se drže staklo , morate ga očistiti . Isperite spremnik dobro , ali nemojte ga osušite ručnikom .
4

Isperite cvijeće s destiliranom vodom , ako su oni počeli da se osuši , a zatim ih stavite natrag u spremnik . Kod suhog cvijeća su stavili izravno u vodu , zračni džepovi može formirati između sitnih, kose nalik dijelovima cvjetova .
5

Napunite spremnik s destiliranom vodom . Nikada nemojte koristiti vodu iz slavine . Nečistoće u vodi iz slavine i bježe plinovi uzrokuju formiranje mjehurića u potopljenom cvjetnih aranžmana . Korištenje destiliranu vodu će spriječiti mjehurića od formiranja u potopljeni cvjetnih aranžmana .

Kulturne Problemi na begonias

begonije su sortirana postrojenja za bilo koju vanjsku vrtu , ali oni također mogu rasti u zatvorenom prostoru , kao dobro . Begonija dolaze u različitim sorti , uključujući i gomoljasta begonija , cvatnja lonac begonija , zimzelenim begonija i zimsk

Více >