Home & Garden >> Dom i vrt >> Plants, Flowers & Herbs >> Cvjetni Osnove >> Content

Kako raste lotosov cvijet iz sjemena

lotosa pripada Nelumbo vrsta i često zbunjeni s lopočima . Oboje su mnogi - petaled , open- cvjetati vodenih biljaka u nježnim tonovima ružičaste , bijele i žute . Lotus najčešće se propagiraju gomolja , jer su njihove sjemenke pokrivena u teškoj ljuske koja čini klijavost teško . Lotus sjemenke prikupljeni od dvorištu bare surezultat slobodnoj oplodnji , a mnogi su prirodni hibridi . Ove sjemenke potencijalno imaju DNK iz dva različita lotosa biljke i ne bi mogli završiti izgleda kao matične biljke . Ako ste prikupili to sjeme ,biljka koju se ne bi moglo biti ono što ste očekivali . To je ono što vam je potrebno Srpski finim brusnim brusnim papirom
Vedro plastična čaša
Deep vaze ili kantu
tlo , ako koristite
5 - inčni duboko po 8 - inčni promjer posude (opcija ) < br > Screenshot pokazati više Uputstvo Screenshot
1

pijeska na stranu sjemena lagano s finim brusnim papirom pijeska dotamno premaz ustupa bijela . Čim vidite bilo bijelo , zaustavi brušenja .
2

Baci sjeme u prozirnoj plastičnoj čaši vode . Stavite ga na mjestu gdje je temperatura između 70 i 90 stupnjeva celzijusa .
3

Promijenite vodu u šalici , ako ga dobije snijeg. Možda ćete morati promijeniti čistu čašu previše ako šljam oblici na unutarnjim zidovima . Oblaci i šljam su normalne . To može potrajati sjeme nekoliko dana do nekoliko tjedana klijati .
4

Transplant proklijalo sjeme na dubljoj posudi vode , akoribnjak gdje ste na kraju ću ga staviti dublja od plastičnoj čaši . Nedavno pojavila matičnih raste prema gore dok ne dosegne zrak , a zatim unfurls prvi list . Nakon što su stavili van lišće , mlade biljke ne podnose promjene u dubini vode , tako da je važno da se mjerenja dubina točna .
5

Transplant svoj ​​sadnica na ribnjak ili kontejnera prije bilo korijeni nicati . Ako se to ubaci i onda ga staviti u svoj ​​ribnjak , osiguralakontejner je okrugla i najmanje 5 cm dubine i 8 cm u promjeru . Clay - ilovaču najbolje za lotosa biljkama radi .


od:http://vrt.98905.com/plants-flowers-herbs/flower-basics/1016099467.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.