Home & Garden >> Dom i vrt >> Plants, Flowers & Herbs >> Cvjetni Osnove >> Content

Kemijskih gnojiva To Kill puževi

Ako lišće biljke imaju čupav rupe u svojim lišća , to jepotpis šteta od puža . Puževi i njihovi kolege ,puževa , cilj imaju mlade sadnice pod okriljem noći . Ako je vaš vrt postao opustošen s tim želatinozne bića , to može potrajati više od ponoći racija s soljenke . Kemijskih gnojiva može biti potrebna za liječenje vrtnu zemlju za ovog štetnika . Željezo fosfat

željezo fosfat se prirodno nalazi u tlu , i to u interakciju s crijevima od puža , pa će ona umrijeti od gladi . Željezo fosfat je dostupna na tržištu , te je koristan jer oplođuje zemlju i da je siguran za korištenje oko kućnih ljubimaca .
Methaldyhde

Methaldyhde jeotrov koji dehidrira puža ako se jede . Međutim , ako sepuž je u stanju rehidriranje od kiše ili stajaće vode , to nije učinkovita . Ovaj kemijski se primjenjuje na zemljište kao paste ili granule . Psi su privučeni na kemikalije , a to može biti kobno ako su ga progutaju .
Sprečavanje puževi

Nakon što su puževi su uklonjene iz vrta , spriječiti ih da se vrate . Bakar barijere su popularni za zaštitu stabala ili biljaka u saksiji . Kadpuža dolazi u kontakt s bakrenom trakom , to donosi male električne šokove u puža . Često izrađivanjem glinenih posuda će izlagati svoja jaja na suncu i slomiti njihov životni ciklus .
Organic Solutions

Postoje mnoge organske načina kako ubiti gutljaj . Zamka pomoću pseće hrane ili ustajale hrane za mame puža može biti učinkovita . Zamka ih pod pita kositra ili u dubokoj posudi gdje se utopio, a zatim raspolagati puževa . Puževi imaju meko tijelo , tako stavljajući slomiti ljuske jaja , drva pepeo ili brusni papir oko vrta će odvratiti gutljaj .


od:http://vrt.98905.com/plants-flowers-herbs/flower-basics/1016099532.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.