Home & Garden >> Dom i vrt >> Plants, Flowers & Herbs >> Cvjetni Osnove >> Content

Rajska ptica & Frost Šteta

Unatoč delikatnom izgledu ,rajske ptice je dovoljno teška da izdrži ograničenu količinu niskih temperatura i dalje izlaze na životu , iako je sa svojim lišćem mrtav . Biljke su poznati preživjeti cijeli tjedan bez protežu od vremena lebdeći ispod oznake smrzavanja i dalje opstane u cvatuiduće godine . ZnatiPlant Growth Prvo
orezati off opalo lišće .

Kako pomoći rajske ptice biljke nositi s smrzavanja , važno je prvo razumjeti cijeli obrazac rasta biljke . Zatim , kada su svi opasnost od daljnjeg mraz je prošlost , pokupiti svoje vrtlarske škare i pažljivo odrezati sve dijelove biljke koje su mrtvi ili presušio . Biljka se čini da su nestali , ali to će iznenađujuće vratiti u životsljedećeg ljeta .
Plant će se oporaviti Srpski Srpski Frost obojenoj rajske ptice će se oporaviti .

čak i ako ne orezati off mrtve lišća ,biljka će vjerojatno oporaviti na svojim nogama . No, vaš vrt će izgledati puno bolje s mrtve lišća otišao . Ako niste sigurni što bi trebalo biti oduzeto i što bi trebao biti lijevo , nekabiljka početi da se ponovno narasti u proljeće ove godine i pažljivo promatrati . Nakon rezidbe , pokušati osigurati dabiljka dobije što više sunčeve svjetlosti što je više moguće .

Sorti bilja
Obnovite biljka nakon smrzavanja

divno naranče i plavi cvijet od rajske ptice biljke se najčešće vidi u vrtovima u SAD-u , osobito u sunčanim država pa sve do USDA srčanost zone 9b . Div rajske ptice , ili bijele rajske ptice , vidi se rjeđe jer ne obrađuju povremene hladnu noć , kao dobro.
Uzgoj Rajske ptice Na
tropske biljke mogu preživjeti zamrzava

rasti rajskih ptica . , osigurati dovoljno prostora i uvjerite se da su korijeni nisu u mokrom tlu . Dodaj gnojivo tijekom prvih mjeseci i ostati na vidikovcu za razmjera kukaca . Možete podijeliti biljku dijeljenjem razredi njega . Može se uzgajati iz sjemena , ali to jevrlo spor proces .


od:http://vrt.98905.com/plants-flowers-herbs/flower-basics/1016099533.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.