Home & Garden >> Dom i vrt >> Plants, Flowers & Herbs >> Cvjetni Osnove >> Content

Kako Magneti utjecati Biljke

Biljke nisu magnetski , i dok je njihova zemlja može sadržavati željeza , oni to ne čine . Pa kako se magneti imaju utjecaj na biljke ? Studije obiluju , od učionice do laboratorija i čak u svemir putem Space Shuttle , koji pokušavaju odgovoriti samo na ovo pitanje . Otkrića , kroz razne testove i eksperimenata , zaključili su da su magneti utječu na biljke i njihov rast . Koliko je ova informacija prevodi za uzgajivače jeu tijeku istraživanje u poljoprivredi . Magneti

Magneti su objekti koji proizvode nevidljive polja magneta kroz prijedlog svojih negativno nabijenih elektrona . Oni privući ili odbiti željeznih materijala kao što su kobalt , željezo, nikal i čelika . Zemlja je jedan magnet kao rezultat struja teče duboko u tekućem jezgre . Proizvedeno magneti su proizvodi stvaranju metalne šipke, cijevi, kuglica i ostalih profiliranih oblika, koji se zatim terete elektromagnetskom struje .
Koristi

Magneti su vitalni dio modernog života . Važnije od samo ukrasne i praktičnih hladnjak ukrasa , magneti se koriste u motorima i generatorima da vlast sve, od radijatora i sustava rasvjete kako bi telefonima, televizorima i računalima . Snažni elektromagneta su itehnologija iza magnetske levitacije koristi za Maglev vlakovi .

Biljke

biomagnetski eksperimenti u kojima su magnetizirana sjemenke i biljke , pokazali su da oni koji su primali magnetizma razvili dublje korijenje i proklijala brže od onih u neliječenim kontrolnim grupama . Neki sjemenske distributeri magnetizirate svoje proizvode i reklamirati ih kao proizvodnju bolju kvalitetu , veći -popustljiv biljke .
Magnetiziranih vode

Eksperimenti su također utvrdili da magnetizirana voda hraniti biljke ima pozitivan učinak na njih . Smatra se da je , jer je proces povećava filtriranje i svojstava topljivosti u vodi , ona također omogućuje biljkama da primi više hranjivih tvari iz tla i gnojidbe


od:http://vrt.98905.com/plants-flowers-herbs/flower-basics/1016099640.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.