Kako saznati spol svog Plant

dvodomna biljke su biljke koje imaju odvojene muške i ženske vrste ; potrebne su vam i muški i ženski , kako bi za biljke se razmnožiti . Najbolji način da se utvrdidvodomna biljka je muško ili žensko je promatranjem cvijeća koje proizvodi u tvornici , iako je promatranje sjeme i proizvodnja voća i mogu vam reći spola . Biljni spola dvodomna biljke imaju važnu ulogu u vrtu . Ženski biljke proizvode voće i često imaju punije cvijeće . Muški biljke ne ispusti sjeme ili plod na tlo , ali proizvode daleko više pelud . Znajući spol biljka je prije nego što ga uvesti u vašem dvorištu ili vrtu će vam pomoći da postignu rezultate koje želiš . Upute Screenshot
1.

istraživanja biljke u pitanju . Iako korake navedene u nastavku su prilično dobra ,više znate o biljci ,točnije vaš rezultat će biti .
2

Pričekajte biljke u cvatu . Cvijeće suključ za određivanje spola u tvornici . Kadabiljka je procvjetao , ispitati cvijet blisko .
3

Potražite Stamen . Prašnik se sastoji od niti , tanke stabljike unutar latica i izvan tučak i prašnik , na čvorovima peluda koji se nalazi na gornjem kraju nit. Dobro razvijena prašnik , ilivisoki broj Stamen , obično ukazuje na mušku biljku .
4

Potražite tučak . Tučak , koji se nalazi u središtu cvijeta , sastoji se od stila , vaza u obliku jata koja sadrži neoplođeno jaje i jajnik biljke i na kraju će sadržavati sjeme , i stigme , koji jeotvaranje " vaza " koji se nalazi na vrhu stila . Dobro razvijena tučak , također poznat kao karpalnog , obično ukazuje na žensku biljku .
5

Promatraj biljku . Određene trendove može vam pomoći utvrditi je libiljka je muško ili žensko . Ženski biljke proizvode sjeme ; Sjeme može biti u obliku sjeme pods , oraha ili voća . Muški biljke proizvode pelud ; peludi mogu se vidjeti u zraku ili prašenjem blizini predmeta . Kao opće pravilo , ženska biljke će učiniti više " nered " po pada sjeme , a muški biljke će proizvoditi više pelud .

Kako rastu afričke Flagstaff Marigold

Sa svojim jarko narančaste i žute cvjeta , neveni dodati dodir boje za vrt kreveta . Afrički neveni ( Tagetes erecta ) porijeklom iz Meksika , te su kultivirani postoji već više od 500 godina . Jedna sorta od ove sorteFlagstaff nevena , koja doseže v

Více >