Home & Garden >> Dom i vrt >> Plants, Flowers & Herbs >> Cvjetni Osnove >> Content

Soli Formula za ubijanje Weeds

sol , ili natrijev klorid , dolazi u nizu različitih oblika . To uključuje zajedničku kuhinjsku sol i halit mineral tekstu kamene soli i dobivene u rudnicima . Bez obzira na svoje različite tipove i veličine granula , sve vrste soli imaju vrlo razorno djelovanje na biljke . To je razlog zašto pomoću soli za ubijanje korova jeučinkovit ne-kemijska strategija korova . Povijesni Upotreba soli

korištenje soli uništiti neželjene biljke neo strategiji , ali je poznat i prakticira od davnina, navodiUniversity Extension Purdue . Salt proizvodi bezobzirnog štetan učinak na svim postrojenjima , uključujući i korov . Ovaj toksičnost natrij kloridabiološkog ratovanja strategija koristi drevne vojske uništiti neprijateljske polja i usjeve .
Salt Veličina

Salt je dostupan po veličini čestica prema namijenjen koristiti . Kamene soli , sa svojom grubom strukturom , ima dosljednosti nasutog šljunka . Kuhinjska sol , s druge strane , ima fine dosljednost s minuta granula . Košer sol je pomalo čudan u strukturi , ali gruba s komprimiranim peleta . Košer soli se često koristi kako bi omekšali vodu . Sol se koristi za deicing cesta mješavina soli , pijeska i drugih minerala . Sve vrste soli ubio biljke i korov . Srpski

Utjecaj soli

Kao sol otapa u vodi , natrij i klorid ioni odvojiti . Iona natrija zamijeniti i druge hranjive tvari u tlu , što ih čini nedostupan biljke i korov . U klorid iona se apsorbiraju iz korijena i skupljati na rastućim bodova biljaka , postupno preuzima toksične razine . Biljke početi otkriti suša slične gripi, volja i polako umiru .
Predložena Formula

Nanesite visoke koncentracije soli korova korijenje i voda u ubiti korov iz korijenje . Ne otapaju soli u vodi prvi . Preporučuje stopa je oko 1 šalice za 10 četvornih metara , piše Jeff gillman i Michael A. Dirr u " The Truth About vrt lijekova . " Izbjegavajte damping sol slučajno , jer će ubiti i željene i neželjene biljke .


od:http://vrt.98905.com/plants-flowers-herbs/flower-basics/1016099689.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.