Home & Garden >> Dom i vrt >> Plants, Flowers & Herbs >> Cvjetni Osnove >> Content

Moj Đurđice nije Blooming

đurđice jesvijetla , ukrasne šumska biljka , porijeklom iz Europe , Sjeverne Amerike i Azije . Ova biljka nosi ružičaste i bijele viseće cvijeće na tvrtku trske poput stabljike i preživi do američkog ministarstva poljoprivrede srčanost zoni 2 . Cvjetati i prikazati svoje cvijeće , međutim, to zahtijeva određene uvjete . Sezona

đurđice jetrajnica i može živjeti mnogo godina , ali to još uvijek slijedi standardni rastući raspored . Cvate u sredine do kraja proljeća i drži svoje cvjeta u ljeto . Nedostatak cvjeta u jesen na zimu ukazuje prirodnih biljnih mirovanja i nijerazlog za zabrinutost .
Sunčeva svjetlost

đurđice tolerira malo hlada , a voli vlažno , hladnim uvjetima bolje od vrućih i suhih one. Ponovno stvoriti šume atmosferu s filtriranim ili neizravnu suncu potaknuti bolju cvatnje . Ne biljka đurđice u dubokoj sjeni , iako je , kao i to ograničava cvatnje . Srpski

Soil and Nutrition

đurđice radi najbolje u slobodi , brzo pražnjenje i blago alkalna tla . Pomiješajte organski kompost ili list kalup u sadnju stranice svakog proljeća za odvodnju i prehrani , ali nemojte koristiti svježe gnojivo . Feed Đurđice s nježnim organski ili low - dušika 5-10-5 gnojiva u proljeće za poticanje rasta i cvatnje . Carol Klein "The Telegraph " navodi da je visok sadržaj dušika iz gnojiva ili gnoja dovodi do nedostatka cvatnje .
Voda

đurđice zahtijeva adekvatnu vlažnost u proizvoditi i držite cvjeta , a neće cvjetati u suhom ili toplom tlu . Povećajte zalijevanje do 2 cm vode svaki tjedan da bibiljka raste i cvjeta . Položite 2 inča organskog malča na tlu oko biljke održavati vlažnost tla i štite biljke korijena .


od:http://vrt.98905.com/plants-flowers-herbs/flower-basics/1016099725.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.