Home & Garden >> Dom i vrt >> Plants, Flowers & Herbs >> Cvjetni Osnove >> Content

Kako da se brinu za Leptospermum Scoparium

Leptospermum scoparium biljka , također poznat kao čajevca , može rasti oko 3 metra i ima male sive -zeleno lišće . Zbog svoje visine i njegov sastav kao grm ili manje drvo ,Leptospermum scoparium najbolje raste vani . To jesvestrana biljka koja raste u oba vlažnim i suhim tlima , ali tlo mora biti dobro isušen kako bi se izbjeglo truljenje korijena . Čajevca treba leja područje ili dvorište smuđ nudi pristup i sunca i hlada . U Leptospermum scoparium blooms male bijele , crvene i ružičaste cvjetove u mjesecima od siječnja do svibnja . Nekoliko primjera Leptospermum scoparium sujarko crvene Chapmanii ,grimizno Nichollsii iružičasta Keatleyii . Upute Screenshot
1

biljka svoju čajevca , gdje se može dobiti dosta sunca , ali gdje se može uživati ​​u hladovini . Temperature za uspješan čajevca su između 60 stupnjeva i 68 stupnjeva celzijusa . Čajevca ne bi trebao biti izložen temperaturama ispod 45 stupnjeva celzijusa tijekom zime
2

Voda svoje stablo otprilike jednom svakih sedam dana - . Samo tako da je tlo vlažno - i to oploditi svaki dva tjedna od siječnja do lipnja . Svaka osnovna tekuće gnojivo dobro radi . Ako imate prirodno gnojivo izmeta na ruku , da će raditi dobro .
3

Premjestiti svoje čajevca van, ako je bio u početku u lipnju . Smanjiti količinu vode i dovesti ga u jednom temperatura početi padati . Vaš čajevca bi trebao biti u svjetlo - ispunjen još hladnom mjestu u svojoj kući kada ga donese unutra.
4

Voda svoj ​​čajevca redovito tijekom studenog i prosinca , kao cvijeće početi cvjetati . To se obično iznosi oko jednom ili dvaput svakih sedam dana . Imajte na umu da vaš čajevca vjerojatno će dobiti prirodnu navodnjavanje od kiše , što je razlog zašto vam ne treba da ga vode na svoju ruku više od jednom tjedno . Vi ćete želite zadržati u vlažno tlo ( iako tee stabla mogu prilagoditi i vlažnim i suhim tlima ) , ali ne overwatered kako bi se izbjeglo truljenje korijena .


od:http://vrt.98905.com/plants-flowers-herbs/flower-basics/1016099955.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.