Home & Garden >> Dom i vrt >> Plants, Flowers & Herbs >> Cvjetni Osnove >> Content

Zašto Purple Roses Die brže od ostalih boji ruža

lavanda ruža , koja podrazumijeva plemića , jehibrid ruže . Lavanda ruže rastu kao single- matičnih ruže, što su dugo matične ruže i kao minijaturne rosebushes . Lavanda ruža nijesrdačna ruža i počinje okreće smeđa nakon nekoliko dana . Ako ćete koristitilavanda ruža - kao što je Old Garden Rose - koristiti cvjeta odmah u cvjetnim aranžmanima ili svadbeni party buketa . Vrste

Lavanda ruže su također poznat kao " plave ruže . " Oni imaju lavande nijansu umjesto pravi plave boje . Neke uobičajene plave ruže sorte koje su plava su Blue Jay , Reine des Violettes i Blue Girl . Neki plave ruže koje su više ljubičaste su Veilchenblau i kardinal de Richelieu ruže .
Osjetljiv na bolesti

Lavanda ruža može umrijeti brže od ostalih sorti ruža , jer oni mogu biti više osjetljiv na bolesti od otpornijih sorti ruža . Lavanda ruže ne uspijevaju u vrlo vlažne klime , koji stvaraju odličnu okruženje za bolesti uzgajati .

Uvezeni Roses

Fresh - cut lavande ruže ne može trajati dok druge ruže , jer su mnogi od njih se mora uvoziti iz zemalja koje imaju tople , suhe klime . Ako živite u SAD-u , to znači da će morati živjeti u takvom okruženju i morat ćete biti spremni za korištenje uvezene lavande ruže čim stignu na cvjećarnica .
< Br > Heartier lavanda ruže

Ako ste u potrazi za heartier lavande ruža koja ima dobru otpornost na bolesti , razmislite o kupnji Blueberry Hill ruže . Ova ruža čuva svoju nijansu čak i tijekom ljetnih vrućina . North Carolina State University opisuje ružu kao " snažan ".


od:http://vrt.98905.com/plants-flowers-herbs/flower-basics/1016100011.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.