Voće se ne jede zbog pesticida i Herbicide korištenja

Voće dati važne hranjive tvari, vitamine i minerale koje igraju ključnu ulogu u zdravom načinu života . Herbicida i pesticida koji se koriste na tim postrojenjima spriječiti insekata i korova štetu , ali su otrovne i mogu prouzročiti zdravstvene probleme . Ako se osjećate zabrinut zbog opasnosti od pesticida i herbicida gutanja , ostati daleko od plodova koji ihnajviše upijaju . Peaches

Peaches na vrhu popisa kad testira pesticida i herbicida iznosima nakon pranja , navodi Majka Jones , uglavnom zbog svoje tanke kože . Peaches se raspršuje jako zbogmekani , slatki meso ploda privlači razne insekte . Nektarine i druge kamene Plodovi su uključeni u kategoriji breskve . Kemikalije potopiti lako u tijelu mekih oderanih voća , ali mnogo voća sa snažnijom rinds još onečisti . Ako pokušavate odlučiti koje voće vrijediviše organskih cijena krpa , breskve svakako napraviti rez .

Jabuke

Jabuke oprati običnom vodom dokazati da se druga najgora počinitelj kada je u pitanju pesticida i herbicida koncentracijama . Debeli voštani premaz dodati većini jabuka može zarobiti neke kemikalije i spriječiti njihovo ispiranje . Piling jabuka smanjuje rizik nešto , ali Zemlja Jednostavno napominje da zamjene jabuke za organske maline, grožđica i huckleberries radi previše . Ti plodovi su svi dijele slične vitamina i mineralnih sadržaja . Organske jabuke postali jeftiniji kao jesen počinje iglavni usjev dolazi u.

Jagode

Radne grupe za okoliš je proizvela mnogo istraživanja pokazuju da su ljudi gutati više pesticida i herbicida kroz voće . Jagode su visoko na listi grupe od voća koje treba izbjegavati kupnju ili kupnju organske zbog otkrića više od 50 različitih kemikalija na plod . Mnogi od tih kemikalija su dizajnirani da budu vodootporni bi se spriječilo njihovo ispiranje u kiši . To također znači da su pesticidi ostaju na svojim jagoda nakon temeljitog pranja i unesite svoje tijelo kad jede .
Trešnje

Kada se ispituje , neorganske trešnje sadržane više od 10 različitih , jedinstvene kemikalija , izvještava Treehugger . Kombinirajte ove pesticida i herbicida s tankim , propusnu kožu i jesti trešnje može postatizdravstveni rizik . Organske trešnje nude druge pogodnosti za okoliš i zdravlje svjesni potrošača . Fluktuacije na tržištu koje podižu cijene trešnje tijekom godine rijetko utjecati na organsku tržište . Organske trešnje imaju mnogo manji ugljični razinu proizvoda od svojih neorganske kolegama . Ako organski trešnje su izvan glavne sezone , pokušajte pouzdan smrznuti brand .

Imam mrlje na višegodišnje cvijeće

perennial cvijeće suokosnica bilo vrta i krajolik i dolaze u širokom rasponu veličina , oblika i boja . Neki naširoko koriste trajnice su slezovača , božur , daylilies i Delphinium . Trajnice su skloni niz poremećaja koji dovode do mjesta na cvijeće

Více >