Home & Garden >> Dom i vrt >> Plants, Flowers & Herbs >> Green & Organic >> Content

Buba ubojstvo trešnja

stabla trešnje pripada obitelji ruža i su porijeklom iz mediteranske regije . Plod je široko klasificiran kao slatko ili kolač . Trešnje stabla rastu od 30 do 40 metra , a kolač trešnje imati zrele visinu od 15 do 20 metara . Stabla su vjerojatno da će umrijeti od buba zaraze . Identifikacija

trešnja su osjetljivi na zarazu iz shothole moljca . Štetnik jevrlo mala , crvenkasto crne , 1/10 inča dugo buba . Metak u obliku insekta je čest štetnik brojnim listopadnim voća i orašastih plodova stabala .

Šteta

Shothole bušilica stvoriti tunele u kora i drvo zaraženim stablima što se hrane . Ovaj hranjenje slabi stabla i grane . Novo zasađena stabla su najosjetljiviji na štetočine . Drveće koje rastu slabo ili su već pate stres također su sklonije zaraze . Teška zaraza ubija stabla . Na ulasku rupe u kore luče jasan boje budala .
Upravljanje

održavati zdravlje stablo s adekvatnim vode i gnojiva . Zataškavanje debla mlađih stabala kako bi ih zaštitili od opeklina . To je najbolje da se odmah ukloniti i uništiti sve zaražene stablo područja . Uklonite ozbiljno zaraženih stabala cijelosti . Nema preporučene insekticidi za štetnika .


od:http://vrt.98905.com/plants-flowers-herbs/green-organic/1016100213.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.