Kako ubiti Virginia puzavac Vine

Virginia puzavac, Parthenocissus quinquefolia , jeinvazivna biljka koja raste agresivno kao lozu i kao pokrovnost . Često pogrešno otrov bršljan , Virginia puzavac ima spoj list s pet letaka umjesto tri . Vino pretvara iz zelene u živo crvene boje u jesen , i to stvara otrovne bobice u proljeće . Rano zaraza je lako ukloniti , alidebelo razvio vino treba agresivnije mjere da ga dovedu pod control.Things što vam je potrebno
Lopata
Axe
Glyphosate
Prikazati više uputa

1

Povucite sadnica rukom ako sadržane na malom području i uhvaćen rano . Veće sadnice koje imaju tek loze mogu se ukloniti kopali root područje s lopatom . Bacite ili spali biljnog materijala .
2

Pronađite korijen područje Vininga Virginije puzavice slijedeći glavne stabljike na mjestu gdje se dotiče tlo .
3

Sever stabljiku iz korijena području tako da usitnite stabljiku što bliže terenu kao što sigurno mogu, koristeći oštar sjekiru . Budite oprezni da ne dobijete na putu sjekiru zamahu, a ne bi oštetio druge, poželjne biljke koje bi mogle biti u blizini. Budite oprezni kako bi izbjegli cijepanje u stijenama , iliprljavštine , koji neće dati tako lako kako se sjekira ljuljačke .
4

sprej vrh odsječenu stabljike odmah glifosata . Pratite sigurnosti i upute za miješanje na glifosata kontejner . Virginia puzavac je korijenski sustav apsorbira herbicida i transportira na ostatak biljke .
5

Srušit loze , koji mogu dati otpor od njegove vitice vjerojatno su priključeni na obližnjim zidovima ili drveća .

Trave koje izgledaju kao bambus

Ukrasne trave koje izgledaju poput bambusa čine jedinstven i zanimljiv dodatak svakom krajoliku . Mnogi će se lako prilagoditi većini klime i prilagode većini tla s malo truda potrebno da ih zadrži . Oni imaju ukrasne koristi, i iznutra i izvana , ka

Více >