Home & Garden >> Dom i vrt >> Plants, Flowers & Herbs >> Groundcovers i vina >> Content

Kako rastu Mini lubenice na ogradi

Mini lubenice su male , 6 kg. ili manje , i bez sjemena . Za mnoge cvjetnicasvrha voća kako bi zaštitili svoje sjeme . Bez sjemena lubenice , međutim , ne stavljajte trud u stvaranje sjemena tako da je njihovo meso često je slađe od oplodili sorti . Seedless također znači da je cvijeće na seedless loze su sterilni i ne proizvode pelud . Kako bi dobili plodove od vinove loze ćete morati posaditi pune veličine , prepun raznih blizini . Bilo koja vrsta lubenica , mali ili veliki , može se uzgajati na ogradu ako dati odgovarajuću potporu . Vertikalna vrtu štedi prostor i voće uzgaja od tla je manje osjetljiv na štetočine i disease.Things što vam je potrebno
Pantyhose
viti Screenshot crne plastike mulch Srpski metala ili plastike udjele
prikazati više Upute Screenshot
1

Lay crni plastični malča preko sadnog krevetu najmanje dva tjedna prije sadnje . Povucite ga čvrsto nad krevetom i to sigurno s metalnim ili plastičnim udjele . Crna plastična malč pomaže očuvanju vlage , kontrolu korova i zagrijava tlo . Lubenica jenatječaj usjeva i zagrijavanje tla može pomoći povećati proizvodnju .
2

biljka svoju lubenicu nakon svega opasnost od mraza je prošao . Izrežite prorez na crnoj plastici najmanje 6 inča udaljen od ograde kako bi se osigurala odgovarajuća protok zraka . Nedostatak protoka zraka povećava rizik od gljivičnih infekcija . Plant sjemena 1 inča duboke i 3 noge apart . Sadnice treba biti posađeno 3 noge apart . Navodnjavanje thouroughly nakon sadnje , ali ne dopustite stajaćice akumulirati oko biljke .
3

Tie razvija loze do ograde s konopcem . Nastaviti trenirati loze prema gore , ih smještajući do ograde s konopcem kako rastu .
4

Podrška svoje dinje s remen izrađen od starog najlonkama , kada su dobili veći od 2 ili 3 kg. Izrežite jednu nogu crijeva i vezati jednu stranu to da se ograde , pokraj dinje . Pruži crijevo pod dinje i vezati ga uz ogradu na drugoj strani . Ostavite malo popustiti crijeva jer želite da se protežu uz dinje kao što raste .
5

Navedite svoje lubenicu s 1 centimetar vodetjedno . Navodnjavanje je najvažnije od vremena plod počinje razvijati dok je oko polovice njegova punoj veličini . Kada dođe na pola veličine , smanjiti na 1/2 inča vodetjedno . Previše vode može uzrokovati blag , šuplje plodove .
6

žetve svoje mini lubenice kad su kovrčave vitice blizini stabljike su smeđa i suha , a vi ne može bušiti kožu sa svojim sličicama .


od:http://vrt.98905.com/plants-flowers-herbs/groundcovers-vines/1016100558.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.