Divlji krastavac Weeds

Divlji krastavac jenadimak koji je dobio najmanje tri različite , ali slične biljke : Cucumis myriocarpus , Marah macrocarpus i Echinocystis lobata . Oni svi imaju velika podzemna stabljika i proizvoditi loze do 25 metara u dužinu . Namotavajućih vitice omogućiti im da lako popeti grmlje i drveće u svojim izvornim sredinama . Divlji krastavac korov vole vlažno tlo našao na rubu šume , u šikarama i na močvarnim područjima . Cucumis myriocarpus

Cvjetovi C. myriocarpus su od 4/5 inča i 2 1/4 inča širok . Zelenkasto - bijele ili zelenkasto - žute cvjetovi pojavljuju se pojedinačno ili u vrlo malim klasterima . Plodovi su osip , ali su prečke su sve rjeđi i slabiji nego njihovi kolege u drugim divljih vrsta krastavca . Listovi nalikuju onima javora , i oni imaju grubu teksturu . Biljka je kovrčave vitice su smješteni nasuprot jedan list .
Marah macrocarpus

Naziva Cucamonga čovjek - korijen , M. macrocarpus jelistopadne trajnica vino . Veliki listovi imaju tri do sedam režnjeva koji se sami mogu rese . Ženski cvjetovi u obliku zvijezde pojavljuju pojedinačno do kasno u sezoni , kada se pojave u skupinama . Muški cvjetovi, koji se pojavljuju u klastere , su manji od 1 cm u promjeru. Plodovi se kreću od 1 1/2 do 8 inča dugo , a oni su prekrivene bodljikav bodljama . Kad su zreli , plodovi praska i izbaciti svoje sjeme na tlo .
Echinocytis lobata

Također poznat kao balsam apple , E. lobata je godišnja zeljasta vinove loze . Naziv dolazi od echinos , grčke riječi za ježa , i cystis , rok za mjehur . Oba podesno opisuju plod , koji podsjeća na okrugle, bodljikavi krastavac, od kojih svaki sadrži četiri sjemenke . U srpnju ili kolovozu ,biljka proizvodi grozdova bijelih muških cvjetova trećine inča širok , dok su ženski cvjetovi pojavljuju pojedinačno . Listovi imaju tri do pet trokutaste režnjeva .
Divlji krastavac Koristi

Indijanci plemena nekada gotovo sve dijelove divljih krastavaca za lijekove i ukrasne svrhe . Korijeni i sjemenke M. macrocarpus bili korisni kao riba otrov , a oni su stvorili crnu i crvenu boju iz sjemena . Korijeni i sjemenke su zaposleni kao medicinski lijekovi , a kuhana listovi se koristi kao oblog za hemoroide . Divlji krastavac stabljike služio kao oblik niza, a sjeme su polirane i napravio u ogrlice .
Kontrola

Divlji krastavac može postati invazivna ili rasti u nezgodno mjesto gdje to ometa kultiviranih biljaka . Kada se to dogodi ,najbolje kontrola iskopavanje sadnice prije nego što su tjelesne visine od 2 noge . Veće biljke mogu biti kontrolirani od strane raskinuoproizlazi blizini tla prije nego što biljka cvijeća . Budući da većina divlji krastavac vina može niču iz korijena ,proces će možda morati ponoviti . Koristite post-emergence herbicida prije loza uspon druge biljke . Bilo herbicid da će ubiti divlji krastavac loze će eliminirati popratne biljke kao dobro.

Plava Čaranje Morning Glory

Blue Čaranje Morning Glory ( Convolvulus trobojnica Blue Čaranje ) baca svoju čaroliju s očaravajuća pravih plavim cvjetovima . Nazvan trobojnica po tri cvjetne boje - plava vanjske latice , bijelo grlo i žuta centar - Morning Glory sliči više i

Více >