Home & Garden >> Dom i vrt >> Plants, Flowers & Herbs >> Groundcovers i vina >> Content

Bugenvilije Ostavlja Ispao Tijekom slanje

Bugenvilije jebujna , zimzeleni vino Podrijetlom iz Meksika i Južne Amerike . Ovo vino proizvodi svijetle zeleno lišće i šarene cvjetne brakteje na dugim, dosežu loze i raste na više od 20 metara visok s vremenom . Lišće i cvijeće su nježni , ipak, i otpasti s grubom rukovanju . Ako vaš bugenvilije izgubili svoje lišće tijekom putovanja , poduzeti neke korake kako bi ga vratiti na zdravlje . Site i Sun

Stavite bugenvilije na odgovarajuće mjesto za najbolje ljekovitim rezultata . Ova tropska i suptropska biljka zahtijeva svijetle , tople mjesta za uzgoj , sa strukturom za podršku . University of Hawaii u Manoa preporuča puno sunca tijekom cijelog dana , a dnevne temperature od 75 do 95 stupnjeva F , s noćne temperature od 65 stupnjeva Celzijevih i veći.

Tlo i Pot
< p > Dajte bugenvilije pravu mješavinu tla i temelj za oporavak . Saksiju biljka u 10 - do 15 - galon lonac da se vežu korijeni za ozdravljenje . Koristite bogate , kiselo i brzo crpe potting tla . Bugenvilije Uzgajivači Međunarodni preporuča izbjegavanje tresetnica za ove biljke , kao treseta postaje vlažna i guši korijene . Koristite umjesto mješavinu fino , brzo crpe potting tla i organskih kompost za podršku i brzu odvodnju .
Prehrana

Bugenvilije radi najbolje s redovitim hranjenja i reagira na različite hranjive tvari u specifične načine . Koristite dušika i fosfata gnojiva , po proizvodnji smjerovima , potaknuti novi rast lišće . Kadbugenvilije napuni i zelene opet , prebaciti na mjesečne hranjenja s 12-12-12 ili 20-20-20 granulama gnojiva za poticanje cvatnje .
Zalijevanje

bougainvilleas su tolerantni suša i učiniti najbolje u vrućim, suhim uvjetima . DajtePlant 2 cm vode svaki tjedan da ga njegovati natrag na zdravlje , ali ne Overwater . Uvijek voda biljka nakon podoja da raspusti granularnog gnojivo .


od:http://vrt.98905.com/plants-flowers-herbs/groundcovers-vines/1016100861.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.