Red Cypress Vine Razmnožavanje

crvena čempres vino ( Ipomoea quamoclit ) jegodišnja s nježne , paprati lišće i obliku zvijezde crvenkasto - roza cvjeta . Ona brzo raste i doseže dužine do 20 metara . Loza može uzgajati u američko ministarstvo poljoprivrede zona 6 do 11 , a širi iz sjemena . Novo proklijala sadnice rastu dovoljno veliki da cvijet u cca 30 dana . Site Selection i sjeme Priprema

crvena čempres vino uspijeva u gotovo bilo dobro drenirano tlo . To je nešto tolerantni suhim tlima , iako cvatnja nije toliko bitan. Loza raste u rasponu od svjetlosnim uvjetima , s punom suncu na djelomičnu sjenu . Nickvan premaz crvenih čempres loze sjemena prije sadnje da se ubrza proces klijanja. Alternativno , potopiti sjeme u posudu vode za 24 sata prije sjetve .
Priprema Uzgoj stranice

tla na rastuću mjestu treba se otpustiti do dubine od najmanje 8 inča . Obogaćuje tlo sa slojem organske komposta pruža dodatnu opskrbu hranjivim tvarima , što je posebno korisno na mjestima sa slabom tlu . Ako niti jedna trajna struktura penjanje je dostupan ,rešetka treba biti postavljen na udaljenosti od 4 do 6 centimetara iza rastuće stranice .
Sjetva Red Cypress Vine Sjemenke

sjemenke se mogu sijati direktno na otvorenom , ili za ranije cvjeta , započela unutar šest-osamtjedna prijeprošlog proljeća mraz je predviđeno. Ako sjetve u zatvorenom prostoru , odabrati posude s rupama odvodnje i laganom uzgoju smjesu . Pokrivanje sjemena u količini od tla koja je jednaka polovici njihove širine i vode sve dok se tlo ili rastuće smjese osjeća jednoliko navlaži . Sadnice će se pojaviti u oko četiri dana .
Briga za rasadničarstvo

Sve veća posuda ili klica treba držati jedva vlažna cijelo vrijeme . Ako početkom sjeme u zatvorenom prostoru , premjestiti spremnike na jarko osvijetljenom mjestu kada sadnice poskočiti . Hrane mlade biljke sa u vodi topljivim houseplant gnojiva . Pomiješajte gnojiva u pola stopa preporučene na pakiranju , tako da se sadnice ' nadmetanje lišća nisu oštećeni . Unutarnji - narasla vina mogu transplantirati u vrt , čim opasnost od smrzavanja prolazi u proljeće .

Najbolje Tlo rasti Ivy

broj vrsta bršljana se uzgaja u SAD-u , uključujući Boston ivy i bršljan . Ove jednogodišnja penjanje loze može skalirati stabala, zidova , ograda i trellises s lakoćom , a može preživjeti u nepovoljnim uvjetima . Smjelost jedvosjekli mač , naravno .

Více >