Home & Garden >> Dom i vrt >> Plants, Flowers & Herbs >> Groundcovers i vina >> Content

Kada Plant Prairie Seeds

prerijama, pronađene u središnjoj Sjevernoj Americi , su svijetle cvijeće , ali dominiraju trave . Prairie biljke su se prilagodile na naprezanja , kao što su ekstremne temperature i požari uglavnom time što je trajnica s podzemnim objektima za skladištenje i opsežne sustava korijena . Sadnja Vrijeme

najbolje vrijeme za sijati sjeme prerijske otvorenom je nakon posljednjeg mraza , ali prije ljeta je visoke temperature , u skladu sa Sveučilišta u Minnesoti . Uzgajivači također može posijati sjeme u jesen prije prvog zamrzavanje ; biljke će razvitisljedeće proljeće .
Site Priprema

Ohio Prairie Udruga upozorava da se ne može jednostavno posijati sjeme i očekivati​​prerijski razvijati . Malo prerijski biljke rastu isključivo iz sjemena u divljini ; većina reprodukcija je vegetativna , kroz strukture poput rizoma . Prvi korak u uspostavljanju preriji je uklanjanje raste ili uspavane raslinja i postojećih sjeme korova iz tla . Zatim , sijati sjeme u društvo, neobrađena tla koje ima umjerenu vlagu i plodnost .
Prikupljanje sjemena

Pronalaženje izvor prerijski biljnog sjemena može biti teško , jer potražnja je u porastu . Iako prikupljanje sjemena je ekonomično i jednostavno , postoje ozbiljni problemi koje treba imati na umu , kao što su etika očuvanja biljnih . Neki ljudi nikad ne prikuplja nikakve rijetke sjeme , kako bi se izbjegli biljka izumiranje . U većini država , to je protuzakonito prikupljanje sjemena iz divljine . Sveučilište u Minnesoti preporučuje prikupljanja sjemena u područjima gdje su mjesne biljke će biti uništene ili razvoj uskoro dogoditi .


od:http://vrt.98905.com/plants-flowers-herbs/groundcovers-vines/1016101136.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.