Clematis Savjet Reznice u vodu

Clematis biljke cvjetnice loze jakim navikama rasta . Oni mogu pokriti stranu ograde u jednoj sezoni , a kao trajnice , oni će milost isto područje godišnje . Clematis proizvodi široku paletu cvjeta , različitih boja , oblika , cvatu vrijeme i veličinu . Clematis je zeljasta stabljiku kada mladi , ali sazrijeva do vitkog rasta drvenastih . Clematis može se propagira kroz savjet reznice koje su ukorijenjene u hidroponska mediju . Timing

doba godine kada se vaš Clematis rezanje utječe koliko dobro korijeni . Svaka vrsta ima Clematis je posjedovati odgovarajuće vrijeme žetve . Sorte veće - cvatnje iskorijeniti najbolje kadarezanja je preuzet iz vrha Baš kao što je o tome da procvate . Hormoni su jako raširen u kljun u ovom trenutku i mogu lako biti prisiljeni korijen umjesto cvijeta . Za druge vrste Clematis , kasne jeseni jenajbolje vrijeme da se rezanje .
Tip rezanja

Nakon što ste uspostavili dovoljno vremena da se vaš rezanje vam treba znati što tip rasta je najbolje za žetvu . Biljni reznice se skida tvrdo, meko ili semihardwood rast i svaka biljka ima različit uspjeh s fazama drva . Većina clematises osim velikog cvjetnice sorti se bere u ljeto i meko ili semihardwood reznice su najbolje . Meko je vrlo novi zeleni rast , dok semihardwood je gotovogodinu dana i na početku dobili nešto drvenaste .
Metoda

Koristite sterilni , oštro rezanje provoditi na uzeti rezanje , tako da ne prođe infekciju ili patogena u novo postrojenje . Jednostavan ravno izrezati je dovoljno, ali budite sigurni da ječist rez , a ne isprekidano . Uklonite 4-8 inča zdravom pucati i strip lišće s dna 2 inča . Ispunite vitko , ali visok spremnik s kišnicom ili destiliranom vodom . Voda iz slavine ima previše kemikalije koje mogu naglasiti rezanje . Stavite rezanje u vodu na razini na kojoj su uklonjene lišće . Stavite posudu na toplo području srednjeg svjetlu . Promjena vode svaki dan ili dva kako bi se spriječilo nakupljanje bakterija .
Raste na

oko tri tjedna ,kraj Clematis će kalusnoj više i počinju se formirati mali čvorovi navijali materijal na odrezanog kraja . Vrijeme je da se biljka rezanje . To se ne može dobiti odgovarajuće hranjive tvari u vodi za pravilan rast i treba se preselio u dobro isušen potting mix s oko pola tresetnica dodao je . Upotrijebiti spremnik koji se neglazirane kako bi višak vlage ispari . Postrojenjaza rezanje bareminča u medij i držati ga mat . Posudu u jarko osvijetljenom prozoru i nastaviti zalijevanje dok ne bude dovoljno toplo vani posaditi u vrt krevet .

Kako Sadrže trube Vine

Truba vino ( Campsis radicans ) , također poznat i kao truba puzavice , jelistopadni cvjetnice loze koja uspijeva u nepovoljnim uvjetima uzgoja poput vjetra i lošeg tla . To cvijeće u ljeto s 3 - inčnim crvenim i žutim cvjetovima ponekad . Zbog svoje

Více >