Home & Garden >> Dom i vrt >> Plants, Flowers & Herbs >> Groundcovers i vina >> Content

Kako Spremite hmelj i cvijeća

Hmelj daju gorke tvari u proizvodnji piva . Uzgoj vlastite skokove za uporabu kod kuće - piva vam daje dovoljno opskrba tom potrebnih sastojaka . Češeri su proizvedeni poslije hmelja završe cvatnju pružiti korisnu dio biljke . Bijeli cvjetovi izblijede i razviti se u svijetlo zeleno ili krem boje kukova oko inča u duljinu . Iako su češeri samo su proizvedene u kratkom razdoblju vegetacije , berbe i skladištenja ih čini dostupnim cjelogodišnje opskrbu to potrebno piva ingredient.Things što vam je potrebno Srpski prozor zaslon
Storage vrećica
Screenshot Prikaži više uputa Screenshot
1

žetve cvjetnih kukova nakon što se potpuno osuši na lozi u kasno ljeto . Hmelja češeri osjećaju papirast te su mirisne kad se osuši .
2

Spread čunjeva u jednom sloju na zaslonu prozora . Postavite zaslon na suhom , dobro ventiliranom prostoru . Izaberite mjesto zaštićeno od povjetarac koji može puhati kukova s ekrana .
3

Osušite kukova za sedam do 10 dana . Temeljito sušeno češeri uzdrmati kada presavijeni na pola .
4

Stavite suhe kukova u čvrsto zatvorenoj vrećicu . Press koliko zrak iz vrećice što je više moguće prije nego što ga brtvljenje zatvorena .
5

Spremite vrećicu na suhom i hladnom mjestu , kao što je hladnjak ili podruma skladišni prostor . Alternativno , zamrznuti kukova sve dok ste spremni da ih koristiti . Spremite smrznute skokove do jedne godine.


od:http://vrt.98905.com/plants-flowers-herbs/groundcovers-vines/1016101154.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.