Home & Garden >> Dom i vrt >> Plants, Flowers & Herbs >> Groundcovers i vina >> Content

Korištenje Dekorativni Moss s biljkama

Azijski vrtovi su koristili mahovine naglasak svoje biljke tijekom stoljeća i mahovine se sada koristi u američkim vrtovima i kao akcent za sobne biljke . Zbogmahovine nema korijene i dobiva svoje prehrane kako bi iz zraka , što može rasti na površinama poput trupaca i stijena kao i na tlu . Ona pruža svoje biljke i vrtova selementom šumsko dodajući interes za svoj ​​krajolik . Vanjski Gardens
Moss posađeno između prostora u vrtu put je atraktivna .

uređenje vašeg vrta mahovinom dodaje element bujne zelene boje i dodaje zanimljivih tekstura na vaš krajolik . Možete se popuniti prostor između kamenja ili cigle u vas put s mahovinom . Pokrijte opremljenog stijenu s mahovinom za kamate ili rastu mahovine na zapisnik kao dekorativni naglaskom. Moss izgleda lijepo raste pored ribnjaka ili vode značajku u svom vrtu . Da bi biljka mahovina , uzeti pramen da ste našli na drugom mjestu . Koristite kit nož da ga odvojiti površinu , a zatim nabijati ga dolje na željeno mjesto u vašem vrtu .
Viseće košare

Line kovanog željeza plantaže s sphagnum mahovine za jedinstven izgled .

podstava ukrasne kovanog željeza plantaže s sphagnum mahovina je i dekorativne i funkcionalne. Prirodan izgled koji daje svoj ​​visi sadilica jelijepo naglasak na svoje cvijeće . Mahovine zadržava moitsure što je korisno za cvijeće . Ispunite plantaže s mahovinom i koristiti svoju šaku na nabijati dolje depresije u središtu držati svoje biljke . Dodaj svoje tlo i biljke za dovršetak zanimljiv plantaže .
Unutarnju upotrebu

Donesitena otvorenom u kući rastuća mahovine na vanjskoj površini Terra - cotta posude . Stavite šaku uživo mahovina u svoj blender sa 2 šalice vode i 2 šalice jogurta . Nakon miješanje tih elemenata zajedno , koristite kist širiti smjesu na loncu . Držite lonac na sjenovitom mjestu i spritz ga s vodom svaki dan za 2-3 tjedna . Moss će rasti , te će dodati još jednu dimenziju saksiji biljka .
Cvjetne aranžmane

tradicionalni cvjetni aranžman može uzeti jedan korak dalje dodavanjem list mahovinu na baza od cvijeća . To daje aranžmana bujnu prirodan izgled . Također možete ugurati mahovinu list oko baze lončanice umetanjem U- igle kroz mahovinom te u tlo . To podsjeća na biljku koja raste u divljini . List mahovine zalijepljen na vinove loze vijenac pruža temelj koji ima šume izgled ili to može biti zalijepljen na rubovima vrba košare . To jedekorativni element koji čini vaše dogovori izgledaju prirodno i jedinstveno .


od:http://vrt.98905.com/plants-flowers-herbs/groundcovers-vines/1016101186.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.