Home & Garden >> Dom i vrt >> Plants, Flowers & Herbs >> Groundcovers i vina >> Content

Kako spriječiti Browning na Sagina Subulata Aurea

Sagina subulata " Aurea ", također poznat kao škotski mahovine . To jesvijetlo zelene zeljasta pokrovnost da ima malo hodanja , što ga čini idealnim za sadnju između opločnika . Sagina subulata nosi sitne bijele cvjetove u proljeće , kada se uzgaja u zonama 4b kroz 9b na US Department of Agriculture kartu biljka smjelost zone . Iako Sagina subulata je lako rasti i brinuti se za , ona ima specifična temperatura i voda treba da se , ako se ne ispune , uzrokujebiljka okrenuti brown.Things što vam je potrebno
gnojiva

Prikazati više uputa
1

Provjerite postoji adekvatna drenaža tla . Sagina subulata Aurea je osjetljiv okruniti truleži ako se sjedi u vodi .
2

vode kako bi se tlo vlažno u svako doba . Iako Sagina subulata donekle otporne na sušu , u područjima s toplom vremenu , nije dovoljno vode uzrokuje tamnjenje .
3

Širi Sagina subulata Aurea u području gdje se dobiva jutarnje sunce i hladovinu tijekomnajtoplijeg dio dana - ako živite u regiji s toplom vremenu . Previše toplo sunce pretvara biljka smeđe .
4

oploditi Sagina subulata u proljeće i ljeto . Irski mahovina uspijeva u tlu s blago kiselom pH , tako da koristite gnojivo na popisu za biljke kiselih voli , i to primijeniti prema uputama oznaka . Voda kao i obično učiniti nakon nanošenja .


od:http://vrt.98905.com/plants-flowers-herbs/groundcovers-vines/1016101227.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.