Kako klijati Alyssum

Slatki miris , stalno cvjeta Alyssum raste i vrt granice , u rock vrtovima ili punila za lonce . Alyssum su vrlo niske održavanje . Kratke čupave biljke prekrivena sitnim mirisnim cvjetovima , od bijele do ljubičaste , i cvatu neprekidno od ranog ljeta do prvog mraza . Klijati Alyssum je jedan od više jednostavnih biljaka za početak ,glavna briga bude hladno . Alyssum su vrlo osjetljivi na mraz , ali imaju malo vremena klijavost . Oni može proklijati u zatvorenom prostoru za rani početak , ili izravno na otvorenom nakon bilo opasnosti od mraza je prošao . To je ono što vam je potrebno Srpski Sjeme starter ladicu ili treseta lonce (opcija) Srpski potting mix (opcija)
Rake
crijeva
Prikazati više uputa
Indoor polazna

1

Za početak sjemena u zatvorenom prostoru sedam-osamtjedna prije sadnje na otvorenom vremena . Sadnja vrijeme za Alyssum je nakon svega prijetnja proljetni mraz je prošlo . Ispunite starter ladicu s potting mix , i raspršiti Alyssum sjemenke na vrhu , ili ako postoje pojedinačni mahune biljka jedan sjeme svaki . Voda , čuvanje vlage tla , ali ne i mokra .
2

Postavite ladicu u toplom sunčanom prozoru ili na toplo mjesto , kao što je na vrhu hladnjaka . Kad god je moguće postaviti ladicu vani na suncu na toplim danima .
3

Tanak raspršili sjeme u ladicu za dva inča apart nakon klijanja . Sjeme treba nicati u roku od dva tjedna. Za POD ladice , ponovno biljnih bilo sjeme koje ne proklija nakon dva tjedna .
Sadnja otvorenom
4

Rake zemlju u vrtu , gdjeAlyssum će se uzgajati . Otpustite prva dva inča od tla i uklonili korov .
5

Scatter Alyssum sjeme na površinu u sjeme izravno na otvorenom . Za biljke zatvorenom prostoru, postaviti ih u zemlju od šest do osam inča, osim , u rupi tri ili više centimetara duboko , tako dabaza sadnica stabljike je na površinskoj razini . Voda do zadržavanja vlage tla
6

Tanak .Vanjski propagira Alyssum šest do osam centimetara , osim kad dosegnu visinu od tri inča .

Nemojte Ivy Geraniums privući Bugs

? Ivy geranija ( Pelargonium peltatum ) jeatraktivna , Vining godišnja s graciozan , kaskadno naviku koja čini idealnim za sadnju biljaka u viseće košare i prozorske okvire . Kukci su uglavnom nijebriga za ivy geranija , koja ima samonekoliko štetnik

Více >