Kako rastu saksiji Marigold

Marigolds cvatu svijetle nijanse žute , narančaste, zlato i hrđu . Neveni napredovati kao posteljinu biljka ili u lonac . Njegovi zahtjevi minimalnu njegu i sposobnost da cvjetaju tijekom ljeta čine gasavršenim saksiji biljka na milost jedan prozor, balkon, veranda ili vrt . Možete posijati sjeme nevena u zatvorenom prostoru u starter lonac ili kupiti sadnice presaditi u vrt kontejner . To je ono što vam je potrebno
Starter ladicu ili treseta lonce
Starter tlu Screenshot Mister Screenshot plastičnu vrećicu
Pot
pokazati više Uputstvo Screenshot
1

posijati sjeme nevena u treset lonac ili starter ladicu . Napunite lonac treset ili ladicu oko tri četvrtine puna sa starter tlu . Stavite Marigold sjeme na vrhu tla . Spread četvrt centimetar tla preko površine potomaka . Magla tlo lagano s vodom .
2

Slip lonac ili ladicu u prozirnoj plastičnoj vrećici . Održavati temperaturu od 70 stupnjeva celzijusa potaknuti klijanje . U neven sjeme će proklijati u pet do 10 dana . Skinite plastičnu vrećicu nakon što je sjeme početi klijati . Stavite marigolds u svijetlom prozor .
3

presaditi Marigold sadnice u lonac , kada dođu stara dvije do tri tjedan . Napunite lonac s potting tla . Iskopati rupu u lonac , stavite neven u rupu i čvrsto tlo oko njega . Biljka neven na istoj dubini kao što je zakopano u vrtić kontejner . Akonevena je započeo u treseta lonac , možete staviti cijelu posudu u tlo .
4

Space Francuski neveni otprilike 6-9 cm, osim u loncu . Kao afrički neveni dobili prilično velike, biljka samo jedna afrička nevena po loncu . Afrički neveni potrebno najmanje 18 inča između biljaka . Postavite Marigold lonac u sunčanom položaju .
5

Voda u posudama neveni jednom tjedno . Izbjegavajte uzimajući biljka lišće mokro kako bi se spriječilo gljivičnih infekcija .
6

Clip daleko proveo cvjetovi poticati neven proizvoditi više cvijeća . Neveni početi proizvoditi cvijeće na 45-50 dana stari .

Različiti dizajni za vanjsku lukove

Kroz povijest , vanjski lukovi su često korišteni za označavanje razdvajanja između svetih i običnih prostorima . Od Arch Konstantina , izgrađeno je u 315 AD u spomen na svetost i moć Rima , na Torri koja vodi u srednjovjekovnim Shinto svetišta , a

Více >