Kako Plant Dwarf grančica

patuljka grančica ( Delphinium tricorne ) jevišegodišnja wildflower koja raste u istočnoj polovici Sjedinjenim Američkim Državama , u dobro isušen , tanke tla , kao i vlažnim gudurama . Lišće se formira ružičast duboko izrezana prstast lišća u rano proljeće . U kasno proljeće , plave ili ljubičaste cvijeće snosi duž vrha stabljike koji se kreću od 6 do 18 cm visok . Patuljak grančica je prikladna za sadnju u US Department of Agriculture bilja smjelost zone 4. do 8. . Patuljak grančica mogu uzgajati iz sjemena u lonce , a zatim transplantirati u vrt , kada su biljke dormant.Things što vam je potrebno Srpski Dwarf grančica sjeme
potting tla
4 - inčni cvjetne posude s rupama odvodnje Pretraživati ​​hidroponska supstrata za proizvodnju presadnica
Lopata
pokazati više Uputstvo Screenshot
1

nabaviti patuljka grančica sjeme iz uglednog trgovca ili skuplja sjeme . Možete prikupiti sjeme od suhih seedpods postojećih patuljastih grančica biljke , u rano ljeto . Obzirom da se sjeme ne imati dug život za pohranu , prikupljanje sjeme jenajbolji način da se svježe, održiv sjeme .
2

Pripremite sadnje medij punjenjem standardne 4 - inčni četvornih posude koje su 3 do 4 cm dubine , s hidroponska supstrata za proizvodnju presadnica . Hidroponska potting medij ima sredstva za vlaženje i malu količinu gnojiva , a dizajniran je za iskorjenjivanje biljke i počinju sjemenke . Potopiti potting medij s vodom i pustiti odvod .
3

Plantsjemena u rujnu ili listopadu tako da pritiskom na vlažnom supstrata za proizvodnju presadnica , a zatim pokrivaju s 1/4 inča sloj suši potting medij . Plant 1 ili 2 sjemenke po posudi .
4

Osigurajte svoje posude u posudu i stavite ladicu na sjenovitom mjestu izvan , kao što je sjenovito trijemu . Sjemenke moraju biti izloženi fluktuira zimske temperature za klijanje u veljači ili ožujku .
5

Pronađitedjelomično sjenovito - na sjenovitom mjestu za sadnju patuljka grančica biljke u rano proljeće , kada su dva ili tri seta od lišća . Pripremiti tlo za sadnju patuljka grančica biljke po čistini natječu vegetacije i radeći s 2 - inčni sloj dobro istrunuo komposta u tlo s lopatom . Imajte na umu da je patuljak grančica će odlaze i potpuno nestaju nakon odlaska u sjeme u ljeto .
6

Plant patuljak Larkspur biljke u izmijenjenom tlu na istoj razini što se sadi u svom spremniku . Budite oprezni da ne ometaju korijenski sustav biljke . Dodati vode oko biljke nakon što su zasađeni podmiriti tlo oko biljaka . Držite tlo oko biljke lagano vlažnim tijekom procesa rastućeprva godina . U narednim godinama , samo dodati dopunske vodu akoproljetno vrijeme je neobično suha i biljke pojaviti naglasio .

Kako da se brinu za pelargonije

Geraniums cvatu tijekom cijelog ljeta , zahtijevaju samo rijedak zalijevanje i dolaze u mnogo prekrasnih boja . Većina sorte su otvoreni biljke , aliMartha Washington činiidealno zatvoreni biljkatijekom cijele godine . Evo kako da se brinu za geranij

Více >