Home & Garden >> Dom i vrt >> Plants, Flowers & Herbs >> Uzgoj Jednogodišnje >> Content

Da li Sunčeva svjetlost utjecati Kako Pansies Grow

? Pansies su šarene posteljina biljke . Prvenstveno se koristi kao biljke , oni mogu biti posađeno u zemlju ili u kontejnerima . Maćuhice dolaze u širokom rasponu boja i veličina , te će i dalje cvatu dok su proveli cvijeće uklonjeni . Kao i sve u cvatu biljke , maćuhice treba određenu količinu sunčevog svjetla rasti i napredovati . Klima i Sunčeva svjetlost

Sunčeva svjetlost pomaže maćuhice cvatu dobro , ali previše sunca , učinit će ih volja . Iz tog razloga , maćuhice rasti najbolje u hladnijim klimama . Maćuhice uživati ​​klime u US Department of Agriculture bilja srčanost zone 4 do 6 godina.
Intenzitet suncu

Ljeto je sunčeva svjetlost prejaka u mnogim područjima za maćuhica . U tim područjima , cvijeće raste najbolje u proljeće i jesen , ali u ljeto umru . Maćuhice rasti i cvjetati kada dnevne temperature su u pravu oko 60 stupnjeva celzijusa . To znači da ako je vaš ljetni ima visoku temperaturu , ti si bolji od ostavljajući tvoj maćuhice umrijeti ( ili ih čupanje ) i sadnja novih u jesen , kada su se temperature malo ohladite.
Iznos sunčeve svjetlosti

Iako maćuhice poput hladne temperature , oni ne trebaju sunce. To cvijet potrebna izloženost vrijedan hladnom suncu cjelodnevni . Manje količine sunca će rezultirati manje cvijeća i tanke , scraggly rast . Jutarnje sunce je najbolje , kao što suši rosu na lišće biljke .
Sunčeva svjetlost i bolesti

izlaganje suncu može pomoći u prevenciji bolesti , što pak čini maćuhice rastu jači i zdraviji . Maćuhice imaju tendenciju da pate od bolesti u vodi kao što su gljivične bolesti . Sunčeva svjetlost će zadržati biljke suho . Ako je voda ostavila da sjedi na lišću , cvijeće može razviti list mjesto . Previše vode u kontinuirano - sjenovitom tlu će dovesti do truljenja korijena .


od:http://vrt.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-annuals/1016101538.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.