Home & Garden >> Dom i vrt >> Plants, Flowers & Herbs >> Uzgoj Jednogodišnje >> Content

Firefly Impatiens Seeds

Impatiens , poznate pod imenom zauzet Lizzy , jeidealan izbor za cvijet sjenovitim područjima u vrtu , kao ihouseplant . Slučajno četkanje protiv svojih zrelih sjemenki glavama uzrokuje da ih praska otvoren širi sjeme nadaleko kao da su nestrpljivi , kao što mu ime sugerira , početi raste . Firefly Impatiens su križanci vrsta I. walleriana . Opis

Firefly serije su patuljaste biljke , tvoreći kompaktne gomile sočne , mesnate stabljike i lance u obliku lišća . Cijela biljka je prekrivena brojnim sitnim cvjetovima u više boja . Cvate tijekom cijelog ljeta. Krijesnice hibridi , iako tretiraju kao biljke , su zapravo tender trajnica porijeklom iz Afrike .

Rasta

Firefly Impatiens su lako rasti iz sjemena . Počnite ih unutra šest-desettjedan prije prvog dana smrzavanja u vašem području . Nemojte pokrivati ​​sjemena sa zemljom , jer im je potrebno svjetlo za klijanje . Držite sjeme vlažan dok ne proklija u oko dva tjedna . Plant vani na hladnom sjenovitom mjestu s vlažnom bogate tlo nakon posljednjeg dana smrzavanja .
Razmnožavanje

otkidanje cvjeta jer oni idu u sjeme je najbolji način da se osigura da ne završiti s milijunima sitnih sadnica po cijelom vrtu . No , u većini područja , to nijeproblem u tijeku , jerje prvi mraz će ih ubiti . Firefly serije su hibridi . Spremanje i posijali sjeme neće proizvesti istu biljku . Ako želite više od iste biljke , morat ćete kupiti više sjemena . Jeftiniji način da se više biljaka je da se reznice iz postojećih postrojenja .


od:http://vrt.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-annuals/1016101564.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.