Nemojte Godišnja Cvijeće Dori svake godine

? Mnogi vrtlari izaberite godišnji cvijeće za prozor kutije , viseće košare i kontejner vrtove dodati raznolikost i boje kako bi svojim dvorištima . Ne samo da su jednostavni za njegu , biljke također dolaze u raznim bojama i stilovima . Životni ciklus

Jednogodišnje završiti cijeli životni put u jednoj godini . Obično , biljke su započeli iz sjemena u proljeće i umrijeti s prvim padom mraza . Jednogodišnje se mogu kupiti u stanovima iz staklenika ili biljnog vrtić u kasno proljeće i zasadio izravno u vrtu ili presađuje na biljke .

Prednosti

Jednogodišnje obično proizvode izobilju cvjeta i stvoriti bogatstvo boja u ljetnom vrtu . Oni koji su kupili od staklenika kao sadnice su uglavnom spremni cvatu i daju boju ranije nego trajnice .
Vremenski okvir

Jednogodišnje cvatu za cijelu sezonu , dok je trajnica često cvatu za kratko razdoblje . Dodavanje biljke na višegodišnje krevet jeučinkovit način da se zadrži svoj ​​cvijet krevet u cvatu tijekom cijelog ljeta.

Razmatranja

Jednogodišnje mora biti zaštićen od kasno proljeće ili ranu jesen mraz i mora biti zamijenjena svake godine , ali oni bi se za dodatnim radom sa svojim veselim cvjeta .

Koliko vremena je potrebno za Giant Imperial Mix klijati

? Giant Imperial Mix grančica ( konsolidirani ambigua Giant Imperial Mix ) beguiles mnogi vrtlari sa svojih veličanstvenih , 4 - noga- visokih cvjetnih stabljika , koje se nalaze s dvostrukim cvjeta u nijanse plave , ružičaste , bijele i ljubičaste

Více >