Home & Garden >> Dom i vrt >> Plants, Flowers & Herbs >> Uzgoj Jednogodišnje >> Content

Godišnja Širenje Biljke

godišnjaci su savršeni za dodavanje boje na cvjetnim gredicama . Neki rasti brže kako bi se ispuniti u granicama ili praznine između trajnica i grmlja . Sa svojim jarkim bojama , biljke privlače leptire i druge korisne kukce u svoj vrt kako bi se s oprašivanja i deratizacije . Jaje Plant

To je jednogodišnja biljka brzo raste i self- sjetva . Limnanthes douglasii ima oblik čašice i cvijeće žumanjak - žuta s bijelim okvirom . Ona uspijeva u sunčanim područjima, te će tolerirati većinu tla .
Sweet Alyssum

utapanja u sitnim cvjeta , slatko alyssum je popularan u krevetima i granica . Lobularia Maritima raste brzo i vrlo mirisno . Slatki Alyssum cvjeta tijekom cijelog ljeta , ali možete produljiti cvatnje redovito deadheading .
Moss Rose

širi godišnja ispunjava niske granice te s puno u boji . Portulaca grandiflora treba puno sunca , ali vas nagrađuje s cvjeta u različitim bojama cijelog ljeta . Moss Rose će tolerirati većinu vrsta tla . Međutim , to ne tolerira mraz na sve .
Lobelia

popularni posteljina biljka, lobelia cvjeta u različitim blues, lavenders i ljubičica . Lobelia mogu naći u oba čupavim ili gubili sorti . Sve se dobro u toplije klime i , jednom uspostavljena , samo treba vodu jednom ili dva puta tjedno .


od:http://vrt.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-annuals/1016101684.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.