Zona 6 godišnja Biljke

Godišnji biljke trajati samo za jednu sezonu , a onda novi cvjetovi rastu iz sjemenaiduće godine . Ako su uvjeti u redu , neke biljke će ponovno sjeme sebe . Postoje sorte biljke za zonu 6 koje se uzgajaju kao trajnice u toplijim dijelovima zemlje gdje jeklima je više nalik onoj njihovoj rodnoj staništa . No, tu su i cvijeća koje rastu samo kao biljke --- a samo u zoni 6 i sličnim mjestima . Snapdragon

Snapdragon ( Antirrhinum majus ) se uzgaja kaogodišnja u sve u Sjedinjenim Američkim Državama . Snapdragon dolazi u četiri vrste: visok, 1-2 metara ; posreduje , 1-2 metara ; posteljina , od 6 do 15 cm ; i rock vrt hibridi, do 6 inča visok . Cvjetovi dolaze u različitim nijansama crvene , narančaste , žute , kesten , roza , losos , lavande , ljubičasta i bijela . Biljni zijevalica u punom suncu i na tlu koje je malo kiseo .
Madagaskar Periwinkle

Madagaskar zimzelen ( Catharanthus roseus ) se uzgaja kaotrajnica samo u USDA zonama 9 do 11 . U zoni 6 je to uzgaja kaogodišnji . Biljka proizvodi sjajne zeleno lišće mjerenje 2-3 centimetara . Cvjetovi u obliku cijevi imaju pet latica , rasti do 1 inča dugo i 1-1/2 inča širok i dolaze u ružičaste ruže, ružičaste, crvene , ljubičaste i bijele cvjetove . Madagaskar zimzelen treba slabo oplođeno tlo . Akotlo ima previše gnojiva , da će biti manje cvijeća . Posaditi cvijeće u punom suncu ili djelomičnu sjenu . Postrojenje će ponovno sjeme sama ako se sadi u labave tlu .
Orange Cosmos

Orange kozmos ( Cosmos sulphureus ) ječlan tratinčica obitelj . Biljka raste 1-7 metara visok s zdjelastih žute do narančaste cvijeće koje mjere 2 do 3 cm u promjeru . Biljni narančasta kozmos u punom suncu i na dobro drenirano tlo . Biljka jegodišnja i uzgaja samo u zonama 5-10 .Biljka sama reseeds ako sjeme koje pada na golom tlu , tako da bi travu daleko ako želite cvijećeiduće godine , bez da to samisijanje . Cosmos jeomiljeni cvijet leptira .
Impatiens

Impatiens ( Impatiens wallerana ) je također poznat kao prskavac , dragulj korov i Sultana . Biljka se uzgaja kao trajnica u najtoplijim tropskom poput područja te kaogodišnja u zoni 6 i drugim hladnijim zonama . Impatiens oblici niske gomile 8-24 cm visok i otprilike isto u širinu . Cvjetovi dolaze u gotovo plava , crvena najdublja , losos , narančaste , ružičaste , bijele , prugaste , razbacani i bicolor , au jednokrevetnih i dvokrevetnih sorti . Plant u djelomičnu sjenu i na zemlji koja je vlažna , dobro isušen i plodna . Hummingbirds će doći na piće nektara .

Kako vrt Dianthus

Dianthus mnogo imena u vrtu , uključujući i karanfil , roze i slatke Williama . Cvjetovi prvenstveno dolaze u nijansama ružičaste , crvene i bijele . Svaki cvatu je ogrlicom jednostruke ili dvostruke latice , s nekim sortama sadrži više nijansi ili b

Více >