Koliko dugo cinija Cvijeće Zadnja u ljeto ?

Zinnias su popularne cvijeće poznati za više boja cvjeta . Prema internetskoj stranici Iowa State University Extension , oni su također jedan od najlakših biljke da rastu iz sjemena . Uz pravilnu njegu , možda ćete morati cinija cvjeta za većinu ljeta . Time Frame

zinnias početi cvjetati sredinom ljeta , prema internetskoj stranici organskim vrtu . Oni su tada i dalje proizvoditi cvjeta do prvog mraza .
Funkcija

zinnias će cvijet više prolifically ako ukloniti mrtve cvjeta nakon što umru . Nakon što ste uklonili mrtve cvjeta , vaše biljke treba proizvesti nove zamijeniti ih .
Razmatranja

Nakonhard mraz taloži u vašoj regiji , vašim zinnias će umrijeti . Oni su godišnje biljke , tako da morate posijati sjemeSljedećeg proljeća , ako želite zinnias da se vrate u svoj ​​vrt .

Kako rastu Cape Daisies

rt tratinčica jesunce voli godišnja cvijet koji je također poznat kao afrička tratinčica . Ona proizvodi tamno zeleno lišće i stabljike i mirisni cvjetovi u nijansama , od žute i roze do plave i ljubičaste . To Sunce voli tratinčica raste najbolje u

Více >