Popis Kukci porijeklom iz Pennsylvanije

Pennsylvania je dom širok raspon izvornih i ne- izvornih insekata . Identifikacija insekata jeprvi korak ka njihovom kontrolom . Postoje mnoge neizvorne vrste kukaca u Pennsylvaniji koji su na početku uvedeni u svrhu kontroliranja štetočina usjeva . Tijekom vremena , međutim , ti insekti su umnožio u broju i pretvorili su se u neugodnost za kuće . To su ličinke i odrasle od Bubamara kukaca . Europska Fire Ant

Unatoč svom imenu ,Europska požara mrav ( Myrmica rubra ) je također porijeklom sjeveroistočnom dijelu SAD , uključujući i Pennsylvaniji . Crveni mravi su crvenkasto - smeđe boje i imaju sjajna, jako oblikovani tijela . Mravi spadaju u skupinu bodljikavih vrsta mrava , a također se spominju kao crvenih mrava . Gnijezda mrava teško uočiti , jer oni grade svoje domove duž korijena stabala i većih biljaka , ispod kamenja i propadaju drva . Crveni mravi su također vrlo mobilni i premjestiti svoje kolonije redovito kroz ljeto .
American Bubašvaba

Američki žohar ( Pcriplancta Americana ) je najveći među indijanskim Pennsylvaniji žohara . Kukac se nalazi u gradskim deponijama i podrumima i parne tunelima pekarama , restoranima i trgovinama . Odrasli kukci su crvenkasto smeđe boje , a oko 2 ½ inča dugo s velikim krilima koje pokrivaju cijelu njihovu trbuh . Iako su se kukci su sposobni za letenje , oni rijetko učiniti u Pennsylvaniji . Američki žohari se hrane na razne namirnice i preferiraju propadaju organske tvari . Odrasli kukci se lako može živjeti za 2 do 3 mjeseca bez hrane , a oko mjesec dana bez vode .
Aspen Leaf Buba

Aspen list buba ( Chrysomeia crotchi ) često napada na drhtav Aspenu stabala te je porijeklom iz Pennsylvanije . Larve kukaca hraniti na donjoj površini lišće i odrasli hrane se cijelih listova , što je dovelo do brzog defolijacije . Aspen zlatice su među glavnim defoliating kukaca u Pennsylvaniji zajedno s Cottonwood lisnim ušima , američki Aspen buba i sive vrbe lisnim ušima .

Jednogodišnje koji dobro u jutro Shade & Poslijepodne Sun

Jednogodišnje zasađena na zapadnoj strani kuće su izloženi oko šest do osam sati vruće , izravnoj sunčevoj svjetlosti tijekom ljeta . Iako biljke dobivaju jutarnji hlad , ova vrsta postavku smatra izloženosti pune sunca . Biljke koje uspijevaju u pun

Více >