Godišnja Biljke za viseće košare

Viseći košara sa biljke su sjajan način uljepšati i ukrasiti bilo trijem ili balkon . Oni izgledaju sjajno i često privlače leptire i hummingbirds u vašem domu . Jednogodišnje sade jednom godišnje, a dolaze u široku paletu mogućnosti i boja . Petunija

Petunias dolaze u mnogo varijanti i boja . Možete birati između boja kao što su bijela , ljubičasta , roza , crvena i plava . Biljka svoju petunije u središte svoje viseće košare i svijetle cvjeta uskoro će preliti sa strane . Petunias vole sunce i ne zahtijevaju puno brige , tako da su super za početak vrtlar .

Lobelia

Lobelias su super za trijemovima koji sjede u djelomičnu sjenu za veći dio dana , jer oni ne zahtijevaju puno sunca. Lobelia jeprateći biljka , tako da će imati brkove trčanje preko ruba košare . Cvjetovi su mali , a dolaze u nijansama plave , crvene i ružičaste .
Fuksija

Postoji više od 100 vrsta cvijeća fuksije . Američki hortikulture Society preporučuje vrt raznolikost i fulgen sorta za viseće košare . Te cvijeće vole sunce i raspon boja od blijedo ružičaste i bijele do narančaste i ljubičaste .
Slava Cvjetni

slava cvijet jeneobičan godišnji jer raste iz tri do šest metara visok . Ako se odlučite posaditi ovaj upečatljiv crvene i zlatne godišnji , svakako i omogućiti vrhuncu kada objesiti koš . Slava cvijet je također poznat kao penjanje ljiljanom ili plamen ljiljana .

Kozja krv Leaf Damage

( . Lonicera spp. ) kozja krv grmlje i vinova loza uzgaja za svoje mirisne truba u obliku cvijeća u nijansama crvene , narančaste , žute i ljubičaste . Biljke služe kao zaštita i visokih podzemnih pokriva i prilagoditi područja pun do djelomičnog sun

Více >