Popis Zimske jednogodišnjeg cvijeća

sadi u rano zimi ili kasnu jesen , zima biljke (nazivaju jednogodišnja biljke ) klijati početkom zime kada je teren hladi . Oni cvatu kasnijim zimi ili u rano proljeće , a zatim umiru nakon cvatnje i stvaranja sjemena . Budući da oni rastu nisko na zemlju , oni koriste snježnog pokrivača za zaštitu i rasti nakontopljenja snijega itemperatura zagrijava tlo . Kraći dani i niže temperature uzrokuju zimske biljke da rastu sporije od biljke uzgojene u proljeće i ljeto , i stoga zahtijevaju manje vode i gnojiva . Maćuhice i viole

Ove jednogodišnja bliski rođaci napredovati u hladnim vremenskim uvjetima , a ako se sadi u jesen u blažim klimama , bit cvatu cijelu zimsku sezonu . Iako oni vole hlad u rano proljeće i jesen , da se sazove punu sunčeve svjetlosti u zimskim mjesecima .
Dianthus

Dianthus raste i na jugu i zahtijeva puno sunca. Kao maćuhica i viole ,low - raste sorta naziva " roze " zrele i cvijet tijekom zimskih mjeseci , a ako se cvjeta lijevo na biljke , će samostalno sjeme . S dobrom drenažom i redovito oplodnje , te začinsko - mirisna cvijeća , koji dolaze u brojnim nijansama ružičaste , raste manje od 1 noga visok .
Neven

Većina ljudi zna šarene nevena kao " Pot nevena " iako to nije u vezi s afričkim i francuskih biljke koje rastu tijekom ljetnih mjeseci . Cvjetnice biljka uzgaja još od srednjeg vijeka za ljekovite svrhe i začina , ovaj izdržljivi cvijet može izdržati kratke periode temperaturama ispod nule , a ponekad će ponovno rasti iz korijena nakon jakog mraza . Zanimljivo , nevena je također poznat kao " biljka Sunca ", ne samo zbog svoje žute boje , ali zbog njegove cvijeće prema suncu i slijediti sunčevu svakodnevno putovati nebom , poput suncokreta .
različka

ružičaste, crvene , bijele i plave različka (također poznat kao diplomac gumbe ) napredovati u zimi i zahtijevaju minimalnu njegu .

Sweet Peas

crvena , ružičasta , plava , ljubičasta , krema ili koraljni slatki grašak volim hladno vrijeme i cvatu u kratkim zimskim danima .
zijevalica

mirisna i izdržljiv , Dugotrajni cvjeta na šiljcima poznat kao zijevalica i napredovati u hladnijim i cvatu u rano proljeće . Ove ružičaste , bijele , žute , bronca, ljubičaste ili grimizne ljepotice imaju tendenciju da hoćeš tijekom vrućih mjeseci , ali razmetati se i ponovno cvasti u jesen .

Kako reseed Cleome Cvijeće

Cleome se ponekad naziva pauk cvijet zbog načina na koji su sušeno sjeme pods visjeti prema dolje , nalik pauk noge . Svaka biljka dosegne oko 2-4 metara u visinu i ima grozd ružičastim cvjetovima na vrhu cvjetnih stabljika . Topla sezona godišnja da

Více >